IRC-Galleria

-satuu

-satuu

Illasta aamuun kanssamme on Luoja, häneltä saamme huomispäivänkin <3

Uusimmat blogimerkinnät

Osaa ne ruottalaasetki..Sunnuntai 10.10.2010 21:00

viiä ny ihmisiä jonnekki kaatopaikalle jätekasojen keskelle suunnistamaan. No okei, linja-autot oli vain siinä parkissa ja siitä sitten piti kävellä pellolle mutta kumminkin, haistiin me jokatapauksessa aika kivalle ku sieltä tultiin.
Suunnistus meni aikasen kivasti. Parannettiin hyvin sijotusta viimevuotiseen ja ainakaan ei tullu hylsyä vaan kaikki pääs ehjästi maaliin. Se leimausjärjestelmä sielä on vielä vähän jännä ja samaten nää karttatsydeemit että ainekset sekoamiselle oli kyllä ihan täysin olemassa mutta onneksi niin ei käynyt. Karttapuomi oli kyllä aivan liian korkealla kun jouduin varvistelemaan ja hyppimään että näkisin että koska joku meiän joukkuelainen antaa mulle kartan. Väkeä oli, että sielä pukittiin sitten toinen toistamma kun kaikki halus päästä siihen iha eteen odottamaan viestintuojaa.
Rata oli helppo ja lyhyt mutta siltikään mä en osannu ja jaksanu juosta :D kaks päätä lyhemmät sielä mennä viiletti ja minä suunnilleen kävelin. Joka rastillaki piti oikein käydä minkä näki vaikka hyvin tiesi ettei oo oma ja sitten sitä vasta sekasin oltiin. Vaikka joka rastille meni melkein suora polku niin minä kiersin monet mutkat mettässä :D oli vähän liian helppo rata mulle niin piti keksiä vähän omaa ;))
Ruotsalaiset kyllä puhuu tosi nopeaa ja en kyllä saanu mitään selvää, kun menin ostamaan pyttipannaa, niiden höpötyksistä. Sanoin vaan etät nejnej, tacktack :D Mut oli sielä silti ihan kivaa vaikka oonki tässä dissannu monia juttuja.
Satamaan mentäessä kierreltiin vähä Tukholmaa kun navigaattori ei oikein tienny mistään mitään. Kehotti koko ajan kääntymään vaan oikealle ja oikealle ja oikealle ja oikealle. Lopulta huomattiin että mehän pyöritään ympyrää ja aateltiin tehä poikkeus ja kääntyäkkin vasemmalle, ja se toimi! :O oikea satama löytyi!
Nää laivamatkustamiset ei oo oikein mun juttu, koska mä joudun hirveästi syömään kaikkia lääkkeitä ja menemään nukkumaan tosi aikasin. Viimekkin yönä taisin mennä jo klo 12 ja musta tuntuu etten oo nukkunu koko yönä muutaku ihan vähäsen. Mulle on soitettu ja laitettu viestiä ja jokaseen mä oon heränny ja jokakerralla miettiny että apua tää laiva rupee kohta keikkumaan nyt on pakko nukahtaa ennemmin. Sitten yks kerta kun heräsin, niin ajattelin että kello on jotain kolme että nyt pitää nukkua, niin ei menny kauaa ku radiosta tuli että "Hyvää huomenta matkustajat, kello on nyt seitsemän ja aamupala tarjoilu on alkanut" blablabla. Ja todellisuudessa en oo tienny mistään mitään eli oon oikeasti nukkunu aika sikeesti. Että oon kyllä ollu ihan sekasin koko yön.
Ja tämän päivän oonki sit vaan nukkunu, nukkunu ja nukkunu. EN oo heränny vielä tähän päivään ollenkaan ja kello on nyt jo sentään kuusi illalla. Vielä pitäisi kaustiselle jaksaa. Mä taidan vaan kaatua sänkyyn ja nukkua syyslomaan asti. Eli Hyvää yötä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.