IRC-Galleria

Kautta likaisten varpaitteni!Sunnuntai 12.11.2006 15:02

Huh mikä ilta ohi taas meni! Vatsaa kiertävää hyvin ala-arvoista vitsinvääntöä niin varvas- kainalo- kuin persehiestä mieletön dunkkis ja kaikki vaan siks et viehättäviksi naiseläjiksi naamioituneet pirut houkuttelivat allekkirjoittaneen synnintielle tanssilattialle piripolkkaa tamppaamaan ja kun ne desibelitkin olivat melko lukuisat niin intoahan piisas!
Tämä kaikki siis karaoken lomassa ja vieläpä selvinpäin! Ottakaahan teinit opiksi: Itsensä voi tehdä naurunalaiseksi myös ILMAN viinaa!
Kovin imarreltu olin toki saaneestani kutsusta tuon hurmaavan henkilön kämpille jonka tappavilla varpaillani myrkytin niin että aamulla herätessäni muut tuntuivat olevan täysin tiedottomassa tilassa. (Kaikkihan pitävät omista tuoksuistaan eikö?) Lieko sivullisten uhrien tiedottomuuden ollut aiheuttanut juuri tuo väkevä testosteronin katkuinen myskin tuoksu vaiko voimakas humalatila ja Röllin yölliset imitaatiot jotka monen muun asian ohella tuottivat vatsaa vääntäviä räkätyskikatus kohtauksia aina uupumiseen asti. Ehkä emme koskaan saa tietää.... Kautta likaisten varpaitteni!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.