IRC-Galleria

8.10.2006Sunnuntai 08.10.2006 19:31

Mulla sattuu vatsalihakset ku on nauranu niin paljon. Ei taida sittenkään mun fyysisen kunnon laita olla kovin häävi. Tässä tulee vitsejä viikonlopulta:

1. Joel heitti mun 50 euroa kolikoina jonnekki Wärtsilän tehtaan aitojen sisäpuolelle. Pojat ei jaksanu oottaa pissahätäänsä viiden aikaan yöllä ees ylös asti vaan ankaran miesmäisesti menivät jonnekki talon taakse ja siitä se poika sitten päätti tyhjentää mun kolikkolippaan mettään. Painottaaksemme miessukupuolen lepsua suhtautumista rahaan, ei jaksanut herra edes sen vertaa, että olisi kerännyt ne kaikki kolikot sieltä talteen. Eipä niitä tänään siellä enää ollut..

2. Mä en Oikeesti enää ymmärrä näitä pikkupoikia. Älkää kysykö mistä ne sai hevosraipan.. siinä sitä sitte otettiin skabaa koko ilta kuka kuolee ensimmäisenä eikä enää pysty ottamaan lyöntejä vastaan. Valehtelematta satoja kertoja raippa viuhui, mitähän ihmettä naapureilla liikku mielessä.. Lapsethan ovat terveitä kun leikkivät. Ja kuinka moni pystyy istumaan vielä seuraavana päivänä?

3. Tietokone on ihmeellinen kapistus. Sieltä voi muun muassa katsoa suomalaisen mammapappa- diskotanssin peruskurssin. Ei oo totta!! Oli kyllä aika hauskaa vetää jalat solmussa Ketojien työhuoneessa jammia vattan täydeltä.

4. Äkkiä meitä kaikkia kunniallisia kristittyjä alko huvittaa mennä johki kulmakuppilaan, kun ei enää ollut niin myöhään mitään ekstriimimpääkään tiedossa. Otettiin siellä oikeen ankara jääpalasota jopa siihen pisteeseen asti, että vastapäätä istuneet mammaraiset uhkas baarimikolle soittavansa poliisit.. kiähkiäh.

5. Kuinka monta poikaa mahtuu 120cm leveään sänkyyn? No ei ainakaan Samuel. Laitettiin kaikkein huonoiten käyttäytynyt ja kaikkein matalimmat jutut heittänyt nukkumaan parveketuoli-pehmusteisiin. (reilukerho)

6. Lauri OSAA leipoa kakkua.

Hyvää viikkoa kaikille teille helmeille helmeille helmille! Voiku Ammin ja Suskin vauvat syntyis jo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.