IRC-Galleria

Apukuski

Apukuski

1-8-4-3-6-5-7-2

Uusi Vuosi, vanhat kujeet?Tiistai 02.01.2007 00:26

Tulipa heitettyä tossa vuoden viimenen reissukin kun oltiin uutta vuotta juhlistamassa santerin mökillä. Lauantaina tuli alku huumassa vetästyä melko tukevat koomat ja näin ollen itse aatto meni krapulaa vältellessä. Koko päivän kyllä join mutta ei tahtonut oikein tulla humalaan. Näin olle n tänään ei ollu minkäänlaista darraa ja päästiin hyvissä ajoin kotiin..

Mutta tuli tuossa lueskeltua että mitä kaikkee viime vuonna on oikeestaan tullu tehtyä. Näin yhteen vetona vois sanoo että oli helevetin mukava vuosi. Tuli kierrettyä paljon tapahtumia, Saatua paljon uusia tuttuja ympäri suomea. Kelikin suosi koko kesän pitkälle syksyyn niin mikäs sen parempaa. Auto tuli vuoden aikana vaihdettua ja se olikin hyvä vaihto. Saluunasta ei nyt ois tarkotus ihan heti luopua.
Mitäs tänä vuonna sitten? Tarkotuksena ois taas kiertää tapahtumia ja olla järkkäämässäkin paria tapahtumaa. Kattoo nyt sitten mitenkä tuo customdollin kanssa alkanut seurustelu rajoittaa tapahtumissa käymistä. Pari varmaa häppeninkiä tässä on jo tiedossa kun on heti alkuvuodesta on Wild willien

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.