IRC-Galleria

Apukuski

Apukuski

1-8-4-3-6-5-7-2

Mäkikelkkapulkka-kisaMaanantai 03.04.2006 17:25

Ei meinannu oikeen lauantai aamuna lähtee käyntiin.. Onnistuin suihkuttamaan lettiä laittaessa lakkaa silmään. No lähettiin puolilta päivin liikenteeseen ja eikö poliisit pysäyttäny melkeen ekassa mutkassa. James puhalti nollat ja kun paperitkin oli kunnossa niin matka jatkui. Käytiin puavo nostamassa Koivumäestä kyitiin ja seuraavaksi Mattia hakemaan Inkilänmäeltä. Jamekselle tuotti vähän ongelmia Opelin kieltämättä äkkinäiselle hankala kytkin. Opeli sammahti yhessä risteyksessä ja käynnistäessä startti jumi.. Eipä ollu eka kerta vähän naputtelua ja taas mennään. Löin sitten vielä kuuppani takakontin reunaan työkaluja takaisin laittaessa. muutama voimasana pääsi siinä ilmoille.. Tässä vaiheessa tuntu että nyt ei mee kyllä hyvin tämä reissu. Alotettiin matka Joensuuta kohti tallin kautta.
Pysähdyttiin matkalla Outokumpuun Wild House nimiseen pieneen rokkimestaan. Nautittiin virvokkeet ja jatkettiin alkon kautta matkaa.
Loppumatkasta saatiin loistokas idea käydä joutoajalla pelaamassa bilistä. Poijista ei yllättäen löytyny juurikaan vastusta. Mustavaaraan siirryttiin neljän ja viiden välillä kahtomaan itse mäen laskua. Joka yllättäen ei ollutkaan niin vaarallisen näköstä ku miltä kuulosti. Kelkkoja oli osallistumassa noin kymmenkunta ja pokaaleja napsi ainakin IHRA ja JHRD
Mustavaarasta siirryttiinkin sitten Riverside Rebelssin tallille kiskomaan kaljaa ja puhumaan paskaa. Iltabileissä Ravintola Kolumbuksessa oli sitten Wild willie orkestereineen veivaamassa oli taas kertakaikkisen mahtava keikka. Tuli itsekkin keskityttyä enempi rokkaamiseen kun juomiseen, oli äärettömän mukavaa siitä suurin kiitos kuuluu Ilona-nimiselle neidille joka viiihtyi rokkausseurana koko keikan. Ei siis mitään vonkausjuttuja vaan ihan bilettämistä.
Hauskaa siis oli ja ens vuonna ois tarkotus osallistua omalla kelkalla.

Ens viikonloppuna oiskin sitten pitempi road trip tuonne tampereen ja lahden suuntaan. Eli ensi viikolla lisää tarinaa..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.