IRC-Galleria

BLOCKFEST

BLOCKFEST

Muokkaa tilaasi

Aikataulut julkistettu, VIP-liput lopussaKeskiviikko 21.07.2010 00:58

AIKATAULUT JULKISTETTU

Blockfesteihin on enää kuukausi! KUUKAUSI! Järjestelyt etenevät sen verran hyvään malliin, että julkaisemme festivaalin aikataulut selailtaviksi jo nyt. Sivujemme OHJELMA-osiosta selviää esimerkiksi se, kuinka pitkän spektaakkelin Rähinä Live tarjoaa lauantaina. Käy katsomassa! http://www.blockfest.fi/2010/index.php?id=9

VIP-LIPPUJA ENÄÄ ERIKOISLIIKKEISSÄ

Samalla ilmoitamme, että Blockfestin VIP-liput on varattu loppuun sekä Tiketistä että Lippupalvelusta. Nopeimmat ehtivät saada omansa vielä muista liikkeistä, jotka pilettejä myyvät. Suuntaa siis Bronx Storeen (Tampere), Union Fiveen (Ideapark & Helsinki) tai Pointguardiin (Lahti) jos mielit välttyä uuvuttavilta jonoilta. Kaupan päälle kaikki lipun ko. liikkeistä ostavat saavat huikean Blockfest-festaripaketin ilmaiseksi!

FESTARIPAKETTI ISKEYTYI SAATAVILLE

Tyylikäs Blockfest-festaripaketti saatiin viime viikolla jakoon Tammerfesteille. Onnekkaat saivat siis haltuunsa pläjäyksen, joka sisältää festivaali-isäntä Dj Mista S:n niputtaman mixtapen sekä tuhdin festivaalilehden (haastattelussa mm. Elastinen, Looptroop Rockers ja Timi Lexikon). Festaripaketti on saatavilla myös paikan päällä Blockfesteillä.

UNION FIVESSÄ ALE MENEILLÄÄN

Ideaparkissa ja Kampissa palveleva katumuodin sekä lautailukamojen asiantuntija Union Five tarjoaa alennuksia kävijöillemme. Putiikki tarjoaa normihintaisista tuotteista -10% alen normilipulla ja peräti -20% alen samoista tuotteista VIP-lipulla! Älä jätä tilaisuutta hyödyntämättä.

Mukavaa Blockfest-odotusta kaikille!

http://www.blockfest.fi/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.