IRC-Galleria

BLOCKFEST

BLOCKFEST

Muokkaa tilaasi
Kaupunkifestivaali Blockfest on koko historiansa aikana antanut aina myös tuntemattomille suuruuksille mahdollisuuden nousta tähdeksi tähtien joukkoon hiphop-genressä. Tampereella 19.-20.8.2011 Tullikamarin Pakkahuoneella ja Tullintorilla järjestettävässä tapahtumassa paikka auringossa on nyt tarjolla entistä useammalle.

Blockfest, Hype Records sekä Suomihiphop Ry järjestävät demokilpailun, jossa voittajalle on tarjolla levytysmahdollisuus. Artistit ja yhtyeet, joilla ei ole levytyssopimusta, voivat lähettää festivaalin järjestäjille MP3-tiedoston, joka sisältää yhden kappaleen. Raati valitsee kuusi potentiaalisinta esiintyjää, jotka nousevat festivaalin estradeista Hypestagelle. Yleisö voi esitysten aikana ja niiden jälkeen äänestää suosikkiaan.

Voittaja pääsee julkaisemaan hittisinglensä virallisten kanavien kautta ammattilaisten tukemana, ja saa myös mahdollisuuden albumisopimukseen. Raati voi palkita myös useamman esiintyjän. Tarkemmat demojen lähetysohjeet löytyvät festivaalin kotisivuilta 1.4. alkaen.

Historiansa neljättä kertaa pystytettävä Blockfest järjestetään tänä vuonna entistäkin suurempana. Viime vuonna jo ennakkoon loppuunmyydyn festivaalin tähtinä on vuosien varrella nähty useita ulkomaisia artisteja kaikkien kotimaisten kärkinimien lisäksi. Blockfestin liput tulevat myyntiin maanantaina 4.4. Lippupalvelun ja Tiketin myyntipisteisiin sekä valikoituihin erikoisliikkeisiin.

http://www.blockfest.fi/uutiset/uusia-t%C3%A4hti%C3%A4-etsit%C3%A4%C3%A4n-blockfesteilla

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.