IRC-Galleria

BLOCKFEST

BLOCKFEST

Muokkaa tilaasi

BLOCKFEST 2011 19.-20.8 TAMPEREELLA !Torstai 24.03.2011 12:40

8.3.2011

Viime vuonna jo ennakkoon loppuunmyyty kaupunkifestivaali Blockfest julkaisee nyt ensimmäiset artistikiinnityksensä. Tampereella 19.-20.8.2011 Tullikamarin Pakkahuoneella ja Tullintorilla järjestettävän festivaalin avauspäivää tahdittavat palkitut esiintyjät.
Rap-artisti Asa tuo tällä kerralla mukanaan yhdeksänmiehisen Jätkäjätkät-joukkonsa. Asa itse on Emma-, Femma- ja Teosto-palkittu esiintyjä, jonka uusi sooloalbumi ”Jou Jou” nousi heti ilmestyessään Suomen virallisen albumilistan kakkoseksi. Perjantaina estradille nousee myös Paleface, uunituore Emma-palkittu vuoden miessolisti, jonka albumi “Helsinki - Shangri-La!” myi kultaa vain kuukaudessa ja toi pitkän linjan artistille Etno-Emman. Kolmannen nyt julkistettavan kiinnityksen Jukka Pojan reggaerytminen sooloalbumi “Kylmästä lämpimään” kohosi myös albumilistan kakkoseksi ja sai Emma-ehdokkuuden.


Historiansa neljättä kertaa pystytettävä Blockfest järjestetään entistäkin suurempana. Suunnitteilla on sijoittaa Pakkahuoneen kupeeseen Tullintorille suurteltta, jolloin erilaiset palvelut on helpompi järjestää tuhansille vieraille. Blockfestin ulkomaisina tähtinä on vuosien varrella nähty amerikkalaisia erikoisvieraita kuten Clipse, Capone N´Noreaga ja Freeway & Jake One, Ruotsista festivaaleilla ovat vierailleet mm. Looptroop Rockers ja Adam Tensta, kaikkien kotimaisten kärkinimien lisäksi.
Myös tänä vuonna yksi uusi suomalainen tulokas pääsee esiintymään suurfestivaaleilla yleisöäänestyksen perusteella. Lisää artisteja julkaistaan lähes joka viikko.

17.3.2011

Kaupunkifestivaali Blockfest onnistui kiinnittämään esiintyjäkaartiinsa toivotut vahvistukset, kun Rähinä Records levy-yhtiö tuo kovimmat artistinsa estradille. Tampereella 19.-20.8.2011 Tullikamarin Pakkahuoneella ja Tullintorilla järjestettävän festivaalin lauantaipäivänä nähdään kesän ainoa Rähinä Live -spektaakkeli. Kaksituntisessa ilotulituksessa lavalle nousevat Fintelligensin voimakaksikko Elastinen ja Iso H, albumilistalle esikoislevyllään kiivennyt nuori lupaus Puhuva Kone, debyyttilevynsä julkaissut Timo Pieni Huijaus sekä Spekti, Tasis ja Uniikki, jotka tulevat yllätysvieraineen pitämään vähintään yhtä hauskaa kuin edelliskesänä.

Myös Rähinän kirkkain tähti Emma-palkittu Cheek saapuu Blockfesteille jatkamaan siitä, mihin viime vuonna jäätiin. Tänä vuonna artistin keikalle saapuu myös vierailijoita sekoittamaan omat mausteensa jo ennestään pippuriseen lavashowhun. Cheek pokkasi albumistaan ”Jare Henrik Tiihonen 2” jo kolmannen peräkkäisen kultalevynsä.

Rentoja reggae-rytmejä jakaa puolestaan Raappana. Dancehall-artistinakin nähdyn lahtelaisen viime syksynä julkaistu toinen studioalbumi ”Maapallo” nousi välittömästi Suomen albumilistan ykköseksi.

Kotikenttäedun saa sen sijaan Maajoukkueestakin tuttu Idän Ihme, joka tuo mukanaan Kalevan Komitean.

Historiansa neljättä kertaa pystytettävä Blockfest järjestetään tänä vuonna entistäkin suurempana. Viime vuonna jo ennakkoon loppuunmyydyn festivaalin tähtinä on vuosien varrella nähty useita ulkomaisia artisteja kaikkien kotimaisten kärkinimien lisäksi. Blockfestin liput tulevat myyntiin maanantaina 4.4.

24.3.2011

Kaupunkifestivaali Blockfestilla on kunnia julkistaa lisää ainutlaatuisia esiintyjiä Tampereella 19.-20.8.2011 Tullikamarin Pakkahuoneella ja Tullintorilla järjestettävään tapahtumaan.

Miljoonia katselukertoja YouTubessa, kansainvälistä kulttisuosiota ja loppuunmyytyjä keikkoja... Viime vuoden kovimman ilmiön, SMC Lähiörottien Skatemaniacs-elokuvan pohjalta syntyneeseen kokoonpanoon kuuluvat rastapäinen Juno, sikareita tuprutteleva Avionin Prinssi, Pakilan nugetti Thono Slowknow ja sekakäyttöpingiksessä ansioitunut Erä-Koira. Harvoin keikkaileva ja vielä harvemmin festivaaleilla nähty SMC tuli tunnetuksi hittibiisistä "Hoodrats".

Esiintyjäkaartia täydentävät myös suomiräpin todelliset luottomiehet. Pitkän linjan artistit, Edu Kehäkettunen ja Davo Isotaaki, ovat nyt No Smoking Team. DJPP:n kanssa tiivistä yhteistyötä tehnyt Edu on julkaissut kaksi virallista pitkäsoittoa sekä "Räppäävä älykääpiö" -kulttiklassikon, kun taas Asan ja Ken Ringin kanssa pyörinyt Davo on tehnyt tiiviiseen tahtiin vierailuja arvostetuilla pitkäsoitoilla kuten "Helsinki - Shangri-La". Blockfesteillä duolta kuullaan uunituoretta materiaalia.
Suomen karismaattisimpien live-esiintyjien joukkoon lukeutuvat Ruudolf ja kolmihenkinen Kemmuru saapuvat Blockfesteille yhteisen keikan voimin. Molemmat ovat nauttineet yleisön suosiosta jo esikoislevyistään lähtien ja julkaisivat nyt muutaman vuoden tauon jälkeen erinomaiset pitkäsoitot Monsp Recordsin kautta. Tällä keikalla eivät timanttiset ikivihreät lopu kesken!

Historiansa neljättä kertaa pystytettävä Blockfest järjestetään tänä vuonna entistäkin suurempana. Viime vuonna jo ennakkoon loppuunmyydyn festivaalin tähtinä on vuosien varrella nähty useita ulkomaisia artisteja kaikkien kotimaisten kärkinimien lisäksi. Blockfestin liput tulevat myyntiin maanantaina 4.4.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.