IRC-Galleria

Barna

Barna

Norjaaaaaaaaan 22-29.3

SuNnUnTaISunnuntai 29.10.2006 17:13

No ensinnäkin kelloa siirrettiin tuntia taaksepäin -talviaikaan-.... joo no tiesin sen ja siirsin kelloa. Kuitenkin tänä aamuna kun heräsin klo oli 9.17 vaikka sen piti olla 6.00 jollon herätyskellon oli tarkotus soida.... eipä ollut soinut. TULOS --> Nukuin pommiin töistä --> todella noloa!!!!

- TOIVON VAAN ETTÄ KESKIVIIKKONA KUN SEURAAVAN KERRAN MEEN TÖIHI EN SAA POTKUJA -

Tässä katselen ulos (jossa en ole vielä koko päivänä ollut) ikkunasta ja siellähän paistaa aurinko :) vaikkakin näyttää aika pilviseltä!!! Mutta riittää että se paistaa... Kohta pitää varmaan ryhdistäytyä ja rynnätä ulos oon vaan chattailly koko päivän... he-hee... No on kiva jutella kaikkien kavereiden kanssa kun saa kerrankin selvää paitsi YMCA (et oo niin selkee :P).

Pohdin, että kuka lähtis tänään mun kanssa ulos hippaamaan!! Tekisi ehkä hiukan mieli muutamaa jäillä varustettua kuivaa omppu sidukkaa!!! :) --> Ne maistuu aina! Sitä paitsi nyt on sunnuntai ehkä viikon paras päivä mennä ulos!! Ja tänään vois olla JOS-päivä... eli suomeksi Josh "On" Siellä!! Tai näin me (tai siis MINÄ) toivomme.

Niki ja Anette lähtee mun kanssa... jei!!! Parin tunnin päästä tehään Cecilen kanssa sipuli risottoa....nam :P se on niin herkkuu. Ja sit skumpat auki ja alkaa tinttaus. Ja 6 tunnin päästä suunnataan meijän jalat tanssilattioita kohti... se on ihanaa täällä ku kaikki tanssii :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.