IRC-Galleria

Barna

Barna

Norjaaaaaaaaan 22-29.3
No miten se ta:a:lla: alko... Olin aivan pa:in seinia: ka:nnissa:... nii ja sit seuraavana aamuna, kun menin to:ihin, niin tietysti olin aivan tutkalla!! no sitten Maite tuli to:ihin ja no voitte arvata; 31 vuotias espanjalainen, oli iha yht pihal ku ma:ki...no tyo:pa:iva: la:hti sit ka:yntii ja no tehtiin tyo:mme "tosi hyvin" --> kikatus varmaan raiku ka:yta:villa: koko aamun ja sit ne harha askeleet :D hahaaa... hauskaa oli ja Dina ka:veli mun pera:ssa: korjaamassa mun mokat :D hyva:lla: o:o:galla!! No sitte se tarjoileminen... hahaa :) :) oli voi....voi.....

No sitten seuraavana sunnuntaina oltiin niitten suomalaisten tytto:jen {Emma ja Johanna} kanssa testaamassa suomalaista alkoholin sietokykya: ja uhmattiin sita: kylla: aika toden teolla... oli hauskaa ja aamulla herasin niitten sa:ngysta: ;)

No sitten... ta:na:a:n on torstai ja huomenna perjantai... mita:ko:ha:n tapahtuu...??? :D :D

Istuskelen tassa netti kahvilassa ja mietin elaman kulkua... se on liian kova... aika kuluu hirveella vauhdilla ja puolet asioista jotka ois halunnu teha tai aikoo teha jaa tekematta kun ei ole aikaa.... hirveeta!!!

AINIIN: 8.1.07 Mun uuden vuoden lupauksen yks osa toteutu.... --> OTIN UUDEN LA:VA:RIN!!
oon ihan in loov with it... so nice! eika sattunu yhtaan :D :S nii joo....

SEURAAVA ASKEL : tatuointi --> Mamma Ja Pappa kyl tappaa mut ku sen teen ku ei ne tastkaa tuu olee ilosii... mut minkas teet!!! Ei ne ikin tykkaa mistaan mita teen!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.