IRC-Galleria

Baroquean_

Baroquean_

You're welcome to my world, dark side of the universe. I'll take you for a spin, the mayhem begins. \,,/

*SNUUFF*Keskiviikko 15.02.2006 19:20

Päivä alkoi todella kurjasti, niistellen ja köhien. Mä olin aivan varma, että koko päivä olisi tuhoon tuomittu. Juuri niitä päiviä, että ei pitäisi sängystä ylös nousta!
No, ihan hyvinhän tässä on mennyt... Sain päivällä puhelun, että olen voittanut Yves Rocherin kilpailusta t-paidan..Sähköpostissa odotteli viesti toisesta voitosta (huppari), postista oli tullut 20 cent (+postikulut) maksava optinen hiiri, jota TODELLA odotin... =D
Eli ihan jees...
Koulussa oli työsalipäivä. Tehtiin kanakeittoo ja mokkosia. Ja koska ei keritty pakkaamaan niitä, niin saatiin ottaa ilmaiseksi mokkosia himaan!
Hammas on särkenyt kyllä koko päivän ja edelleen mä niiskutan, niistelen ja köhin, mutta loppujen lopuksi ihan mukava päivä on ollut. Ainakin tähän asti. Ja nyt ollaan jo puoli välissä tätä päivää, joten tuskimpa mikään enää niin paljoa voi mennä vitulleen..VAI?! :)

-Jii

P.s. Mitä helvetin järkeä Ylen on näyttää jääkiekosta VAIN ensimmäinen ja toinen erä analogisella??! Kolmas erä tulee vain analogiselta.. Eikä sitä perkelettä tietenkään ole.. ääärrrr.....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.