IRC-Galleria

BellaMorte

BellaMorte

Too weird to live, too rare to die.
oho.. mä taisin tossa tietoisesti itkeä.. tai ainakin kirpas läheltä. en ole kuuna itkenyt. hmm.. en kai enää osaa.
voi sellanen perkele ku syö sisältä...kaikki mistä en puhu, syö.. ja se, se sattuu.. ja aika pirusti.
tuokin hetki taisi olla sitä että mä ajattelin, mä ajattelen nyt liikaa.. en pakosti järkeviä mutta mä murehdin.
tässä nyt paljonkin murehtimisen aihetta? ..no ainakin mun mittapuun mukaan. paha olla.. mitään ei saa aikaiseksi, turhaa! <--- jotain supertyypillistä?
ja mutta mikä hiton angsti? pelko? niinkö? en pelkää.. KAI? mites ite sit.. oletko täysin varma miltä susta tuntuu vai hakoteillä niikuin minä?.. etkö tiedä? monet ei vain asetu paikoilleen ja mieti. ymmärrän hyvin... olen itsekin levoton isolla ällällä mutta nämä illat/yöt saa mut miettimään..siksi en saa untakaan ikinä :(

eikö teitä yököttävän pinnallisia kaksinaamaisia valehtelijoita joiden paskan täyteisistä suista tulee myöskin sellasia vitun limasia pieniä mustekaloja- hävetä ollenkaan..? kun nää säälittävät uhrit saa selville kuitenkin sen totuuden karvaimman kautta.. sillo ei paljoa naurata kyllä. no ehkei niitäkään joita olen kohdellut niin.. jumankauta sietäisin litsarin.. no en kai?

ois vielä niin paljo asioita sanottavana...ehkä niistä on turha puhua. mitä merkitystä tälläkään on? ei se pistä teitä miettimään.. mä arvasin.
tyhmä olo..no tyhmepi..ehkä tyhmin... kouluki puhuu puolestaa.. wäääh. JA NYT tukistan itseäni ja lopetan tämän itsesäälimisen koska sitä ei pidetä hyvänä..paitsi joku ismo jossain. otan osaa senkin puolesta.
no joo..ihan sama... olkaa nyt tulevaisuudessa oikein röyhkeitä ja HAISTAKAA kaunista kuukukkaa.. - hmm.. onkohan sellasia edes olemassa?
olenko mä kenties ristiriitainen? itkettää taas..mut emmä vaan osaa.

joo.. ehkä huomenna nauran
ainakin tälle kirjotukselle....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.