IRC-Galleria

Maanantai...Maanantai 02.10.2006 22:11

Voiko nyt oikeesti olla maanantai? Tuntuu siltä, ettei viikko oo menny lähiaikoina oikein minnekään päin. Mutta toisaalta, olihan eilen Pirates of the Caribbeanin eka osa, joten se oli sunnuntaita se... Aivan, muuten en olisi tällä pikku aikajanalla pysynytkään. Joo-o, sitähän me tosiaan eilen katottiin, pidettiin oikein leffa-ilta Putin kaa isojen ruokavarastojen kera ja seurattiin piraattien töppäilyjä noin kymmenennen kerran (Pirates of the Caribbean on yks meidän ehdottomista suosikeista elokluvien saralla).

Ja mitäs..? Niin tosiaan, huomenna on ruotton koe. Kantsis varmaan alottaa jo lukeminen. No ei, kunhan pelleilin, oon tainnu lukee jo sen verran kuin tähän pieneen päähän mahtuu. Ei ylikuormitusta, kiitos!!! Kyllä se huonosti menee, mutta hei, oon kerran jo päässy kyseisen kurssin läpi, joten ei paineita. Huh...

Ikävä lokakuu on sitte päässy alkuun yhtä epävarmasti ku tämä viikko. Miten mie en nyt oo ollenkaan maailmankartoilla mukana!? No ei se nyt vielä mitään uutta oo, varsinkaan leffa-illan jälkeen ;D Pitäs kohtapuoliin päästä taas käsiks koulukirjoihin ja aloittaa uus jakso. Ei tekis mieli aloittaa uusien aineiden opiskelua, tulee vaan lisää paineita koulun takia ja rahaa menee kirjoihin. Niinhän niihin aina menee. Toivottavasti tämä lukio vaan joskus johtaa johonkin, niinku vaikka ylioppilaaks.

...Ei toivoakaan! ;D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.