IRC-Galleria

Tiistaiko nyt on vai mitä? Tiistai 03.10.2006 19:06

No en mä sitä voi tietää! Tämä viikko varsinkii on ollu ihan sekasin olemista, maanataina vasta (eli eilen) tulin tänne Rauskille, tänään oli ruottin koe ja torstaina on psykan. Tässähän jää huominen kokonaan vapaaks ja perjantai nyt vasta tärkee vapaapäivä onkin! Siis että pääsee nukkumaan... ;D Ja harrastamaan puolukoitten valokuvausta. Uusi leffa-ilta vois olla ihan poikaa, Varjojen valtakuntaan en ainakaan koskaan kyllästy ja se löytyy takuuvarmasti samalta paikalta mihin sen viime katselun jälkeen jätin!

Muutama henkinen hymiö sille, että sain psykan aineesta neljä pistettä (yo-koe arvostelulla!) Se vika kuulemma vaan oli, että omaa pohdintaa olis saanu olla enemmän vahvan tiedon kans "sokeriksi pohjalle"... Miks pitääkin olla äikän kymppioppilas!!! (Tai ainakin kaikki luulee, ett' kirjoitan hyvin ja siitä sitten vedetään ihan omii johtopäätöksiä, että kiitos vaan. Tämän koulun äikän ope (kuka se sitten onkaan) ei taida vielä tietää piilevistä kyvyistäni! ;D Piileviksi ne myös jäävät!

Vaikka... Onhan se niin, että kirjoittaminen on joskus parasta lääkettä. Huono puoli taas on se, että kun kirjoittaa jotain, niin hyvin äkkiä äiti varastaa käsiksen ja lähettää sen jonnekin muiden luettavaksi. Mullako muka piileviä kykyjä!? Kuten jo sanoin (tai kirjoittamiseksi tätä varmaan kutsutaan) niin onhan ne joo, todella piileviä ;) Ihan mahtavaa, jostain Tammelta tulee postia, että "Luimme nyt tämän käsikirjoituksen, ja haluaisimme ystävällisesti kertoa teille, että... ANTAKEE ARMOA, EI TÄLLAISTA ******!!!"

...Tammelle se taisi mennäkin...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.