IRC-Galleria

Onpa tosiaan päivittäinen, kun jää aina viikonlopun raportoimiset maanantaille. Eihän sillon ees muista suurinta osaa siitä mitä on tehny!!! Siis joo, no, ei ainakaan oo niin selviä muistikuvia ihan kaikesta. Ei sen takia, että jokin jääteetä vahvempi olisi sumentanut mieleni, ei sentään! ;) Onpa tänään taas ollut olevinaan NIIIIIN pitkä päivä. Koko ajan on saanu aatella, että missä pitää milloinkin olla, ettei vainkaan satu myöhästymään ja kaikkee tämmöstä, vaikka on ollu vain kaks tuntii...

Viime yönä, se oli aika outoa, mutta näin ihan omistuista unta, jota en tarkkaan muista. Olin kuitenki jossain täällä Opistolla, lamelleilla, ja mun huone oli jollain pitkällä käytävällä. Kävin siellä ja sitten vaan jotenkin juoksin sukkasillani ulos ja muut yritti jonkun ihmeen takii pysäyttää mua. Menin jonnekin metikköön piiloon, painauduin maata vasten ja toivoin, ettei mua ainakaan ihan heti löydettäis. Olipa outoo. Löytyisköhän meiltä kotoa jostain unikirjasta jonkinlainen selitys tällekin. Tuskin! ;)

Tultiin vasta äsken niin sanotulta "BB-luennolta" Ylivieskan Akustiikasta. Huh, huh. Mikäs se nyt onkaan se... Veijo Hietala, aivan, hänhän se on. Niin sillä luennolla oltiin, kun tämä tietty tyyppi oli tutkinut tosi-tv:n historiaa ja vaikutusta. Ihan mielenkiintosta oli, vaikkakin mielenkiinto oli välillä ihan muualla. Kuten iltapalassa, vaikka mulla alalaa olemana eväät aika vähissä... Ja enkun läksyt pitäs tehä. Ja mitä meillä on huomenna ekalla tunnilla ja millon koulu alakaa. Tai sen kyllä tiedän, mutta mistään ei voi koskaan olla niin varma.

Ens viikon torstaina gaalailta. Sinne pitäs kehittää jotain. Jaa, onhan mulla kotona oikein hieno ja mukavan goottimainen pitsireuhka, joka sopii hyvin tuollaisiis "virallisiin" tilaisuuksiin. Tästä eräästä tietystä tilaisuudesta on kyllä melko varmasti tulossa tänne galleriaan jonkun verran kuvamateriaalia, että sitä odotellessa... Tässähän tämä alkaa olla, koska tämän päivän puolella en taida tehdä enää paljon mitään muuta kuin nukkua ;)

"Se on ihan tuossa pilven takana..!"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.