IRC-Galleria

Juupa juu, taas on ehtiny vierähtää viikonloppu poikineen ennen kuin nyt pääsin sitten kirjoittamaan tännekin. Hirveen ahketa neti nkäyttäjä oon ollu tässä lähiaikoina, kyllä joo... En vaan sit voinu saada mitään aikaseks täällä! No, sillähän se korjaantuu, kun vaan jaarittelen tänne kaikkee mahollista, mikä ei missään nimessä ole totta, mutta kuulostaa aika iskevältä.

Eilen meni iltasuunnitelmat täydellisesti sekasin, kun meillä olikin luento seittämältä. Niinpä. Ei sitte voinu päivällä koulua olla!!! Aamun eka tunti eli filosofia oli peruttu jo aikoja sitten, myös matematiikka (voi harmi ;) siis todellakin) peruttiin edellisenä päivänä, luonnollisesti se olisi sitten ollut maanantai... Joo. Ja sitten ei tietenkään ollu ees sitä äisinkielen valinnaista, kun se luento korvasi senkin tunnin. Että siinä sitten pitkästyttiin ja pitkästytettiin muita oikein olan takaa! ;D

Mitäköhän tärkeetä vielä? Ai niin, mie oon tänään täyttäny 17,40 vuotta!!! Ilon asia, ei vois paremmin mennä, juhuu..! No just. Onpa iskevää tietoa, kun tuossa aina näkyy niin tarkaa ikä, niin tarkka ikä. Ja toinen tärkee asia on se, että mie haluaisin matkustella! Siis oikeesti, eikä mihinkään Ylivieskan keskustaan ja takas (vaikka sekin matka harvoin onnistuu)... Ihana juttu, kun täytin jo noin paljon vuosia! ;)

"Oh, but you have heard of me..?"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.