IRC-Galleria

Piratointi jatkuu... Perjantai 27.10.2006 16:43

Valitettavasti.

Loma. Melkein lopussa, ehkä parempi niin. Sunnuntai-ilta. Yksinäistä. Mutta vielä perjantai. Ei kuitenkaan mitään tekemistä. Kuulosti oudon runolliselta, kun sen näin sanoo. Mutta silti en voi olla sanomatta, et olis mukavaa olla taas koulussa Raudaskylällä, vaikkakin se päivänavaus kummittelee maanataina-aamun paikkeilla. Muutenki on jääny koulu vähän sivuun, tai miten sen nyt sanos..? Ehkä ainaisen koulun ja läksyjen tilalle on tullu jotain muuta, mikä ei siis mitenkään liity lukioon. Ehkä se on elämä!

Ei hemmetti, ei mulla elämää ole. Ehkä silloin, kun pääsen soittamaan kitaraa, joka on kiitos kaunis valmiiksi hyvässä vireessä, koska muutenhan mun aika menee omien kirosanojen keksimiseen, kun joka asia on niin hemmetin kamala! Mutta mitäpä ihminen ei tekis hyvän musiikin puolesta. Siitä on kyllä hyvä musiikki kilometrien päässä, jos mie pääsen soittamaan, mutta noin yleensä ottaen. Olen jopa valmis menemään töihin Nivalaan, siis keikkapaikalle narikkaan, että pääsis ilmaseks sisälle kuuntelemaan ja hörhöilemään. Tätä täytyy ihan oikeesti harkita!

"Sweet painkiller, it's drowning my sadness with anger of my black mind. I swim in the sea of blood from the mistaken hearts, where the shadows bleed dry hearing the shout of forgotten souls. Too lost, too far away from the light.."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.