IRC-Galleria

On sitte päivä menny äkkiä! Aamulla nukuin ihanan pitkään eikä tarvinu heti herätä, kun kello soi (tai siis mun ihana homo kännykkä) ja sai possuttaa jonnekin melkeen yheksään. Koulu alako puol kymmeneltä ja siitä se kiire sitten alkoi. Millalle taisin sanookin, että mie annan itelleni luvan kersailla tänään! ;D Joten pompin portaita alas kolme kerrallaan ja kiipesin koulun pelottavaa ullakkoa kohti piiiiitkiä portaita myöten!

Ihan tosi!

No muuta tänään tapahtunutta. Ööm, hmm... No, ollaan nyt Joonaksen kans suunniteltu varmaan (no todellakin!) ihan tarpeeks sitä perjantaita. Siis huomista! Hemmetti. Toivottavasti en vaan myöhästy linja-autosta, tee mitään yli-tyhmää, aiheuta maanlaajuista disasteria... Kaikki on mahdollista, kun MINÄ olen lähettyvillä! ;) Ja oonhan mie Putinki kans suunnitellu kaikenlaista pientä kivaa lauantaille o_O "Pientä kivaa" tarkoittanee maailman isoimpia bileitä ja pisimpiä jatkoa ja..!

Ei tod.

Tänään oli koulussa kyllä taas maailman pisin päivän. No oli oli! Sentään puol viiteen asti ja viimenen tunti viel uskontoo... *hakkaa päätä seinään* Ei sillä, ettei uskonto oli kiva aine, päinvastoin, mutta niin pienessä tyhmässä pitää aina olla skarppina. Ei sitä koskaan tiedä, vaikka joutuis jopa vastaamaan opettajan kysymykseen O_O Kaikki on mahdollista. Paitsi se, että ikinä asuisin kaverini Jonskun kanssa isossa valkoisessa talossa, jossa on kaunis puutarha, oma uima-allas, kaks ovee ja naapurina hemmetin hyvännäkönen sellisti!

Meidän kahden salainen unelma... *huokaus*

Mutta bäk tu pisnes! Tää päivä on ollu ihan hieno, vaikka kiirettä on piisannu ja läksyjä saatu (kaiken hyvän lisäks en tajuu matikasta vieläkää yhtään mitään) ja huomenna meno senkun paranee :D Ehkä. Mutta nyt tallentamaan tämä ja VÄHÄN ÄKKIÄ ennen kuin kukaan ehtii SENSUROIMAAN tätä! ;D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.