IRC-Galleria

Perjantai... Perjantai 03.11.2006 13:42

Tosiaan, hih, nythän se perjantai jo on. Viikko meni taas niin äkkiä, niin äkkiä. Jos joskus ees ehtis tajuamaan, että kouluviikko on alkanu, ni se onkin jo loppu. Onhan se jokaisen koulunvihaajan unelma, mutta mun mielestä aika sais välillä kulkee vähän hitaammin, edes silloin, kun on hauskaa, mutta tottakai silloin aika oikein tarkoituksella kaasuttaa eteenpäin ;) Jep, sitä se on.

Pitäs varmaan vaihtaa tuo teinix-peilikuva tosta oletuksesta! ;D Siis niiq tosi ihkua! Ja muutenkin pitäs varmaan ottaa itestään vähän vähemmän säälittäviä kuvia, niin vois joku niitä sitten kattella ihan jopa mielellään. Ehkä. Ja mun kotisivutkin on niiiiin säälittävät, kun ei siel oikein mitään tällä hetkellä oo. Kytynen novelli, jota en oo koskaan saanu kirjotettuu loppuun asti. Maailmassa on tällä hetkellä mun lisäks ehkä yks ihminen joka on lukenu sen. Ja ehkä niin on parempi! ;D

Mutta nyt lähen jonnekin... Jonnekin. Myöhästyn pian bussista (joka lähtee parin tunnin päästä), jos en nyt kiirehdi jo. No en. En miekään sentään niin hidas tai vähäjärkinen oo. Aika läheltä tosin liippaa. Mutta pakkohan nyt on johonkin täältä lähtee, ettei tuu koko päivästä yhtä nettipäiväkirjaa! Sehän olis vallan kauheaa niille, jotka näitä yleensä lukee (eli ei ketkään...)

Auf wiedersehen... Eikö siis. No antaa olla. Ei loppukevennystä! (yleisön pyynnöstä)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.