IRC-Galleria

Rakas päiväkirja ja niin edelleenTorstai 09.11.2006 22:59

Tänään on ollu ihan erityisen hyvä päivä (toisaalta), kun sain ensin tosi hyvät arvostelut psykan aineesta, josta en tiennyt etukäteen saavan kovin hienoa paöautetta. Ja sitä ennen tehtiinkin sitten haastava enkun sanakoe (johon kertasin innoissani tänään, matikan tunnilla tottakai!) ja siitä tuli 19/20 pistettä, ja sekin pisteen menetys johtui pikku pikku kömmähdyksestä nimeltää "mielenosoituksen ja mellakan ero"... Ei hemmetti, tajusin, että olisin voinu saada täydet pisteet! ^^

Huomenna Nivalaan "työskentelemään" eli toisin sanoen pitämään hauskaa kylille ja Tuiskulaan ;D Joh, saapas kenkä nähä, että onko siellä meikäläisen kaltaiselle matikkanerolle mitään laskemiseen liittyviä töitä (olen jopa niin älykäs laskemisessa, että voisin varastaa portsarin/rahastajan työt ja ottaa vähän ylihintaa!) Huomenna on kyllä Mindy vauhdissa... Ja kaikkia kiinnosti. Ehei, kyllähän jotakuta saattaa vaikka se kiinnostaakin, että minullapa ei olekaan kyytiä pois Nivalasta. Mutta ei se vielä mikään ongelma ole!

Tässä taannoin kirjoitin "salaisesta" haaveesta, jonka saan jakaa erään ystäväni kanssa ;) Valkoinen talo, kaks ovee, kuulostaako tutulta? Niin ja se naapurissa asuva hemmetin hyvännäkönen sellisti kuuluu varmaan kauppaan? :D Jeah jeah, sehän se suurin osa sitä unelmaa olis. Noup. Ehkä se talo kuitenki. Ja se naapuri. Mutta mieluummin kuitenki talo. Ei hemmetti, ei sen väliä, vaikkei olis kattoa pään päällä, kunhan vaan kattelis semmosta naapuria! Ja mistä niin? Ai jostain pensaasta vai..?

...Niin joo. Taisi olla moraalisesti väärin ostaa edes psyykkisesti sellainen talo...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.