IRC-Galleria

...Mutta täytyy nyt silti mainostaa sitä tapahtumaa. Nii! Eihän se mitään bändien mainostusta ole, jos vaikka kirjoittaa tähän, että olipahan hyvä tapahtuma perjantaina Nivalan Tuiskulassa, jossa olin siis "töissä" ;) Olin ja olin. Aina välillä. Mutta ei sille mitään voi, jos on niin hyviä bändejä, että pitää "aina välillä" livahtaa kahtomaan ;D Välillä ja välillä. Eikun tein mä oikeesti töitä niska limassa. Tuommoseen tapahtumaan uudestaa töihin, jos vaan mut vielä jonnekin halutaan ja ihmiset kestää mua työtoverina. Tosi mukavaa.

Pitäsköhän tässä alkaa hiuksia värjäämään? Toden totta nämä kutrit on alkanu jo vähän... Miten sen sanois kauniisti? Menettämään upeaa väriloistoaan. Eli se on ihan syvältä, kun tukka ei oo kohta enää minkään värinen! Täytyy varmaan jossain vaiheessa ruveta kasvattamaan omaa tummaa väriä, ettei enää tätä iankaikkista punasta koko ajan. Nooh, vastahan tässä on muutama kuukausi punapäätä leikitty (ja nyt jo väsyttää)...

"Keski-ikä alkaa silloin, kun huomaat muroja valitettasi kiinnittäväsi huomiota enemmän kuitujen määrään kuin mukana tulevaan leluun."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.