IRC-Galleria

...Jep. Tänään oli se surullisenkuuluisa derivointi-koe, joka meni ihan penkin alle. Täydellinen disasteri. Kukaan ei luultavasti oo koskaan hutassu huonompaa tulosta matikan kokeesta ku minä nyt (paitsi ehkä minä itse), mutta se olis kyl ollu sama, jos en olis tehny koko koetta! Mutta ei se mua haittaa. Huono numero tulee, mutta tulkoon. Olen muutenkin jo tuhoon tuomittu koko matikan osalta. Jos ihmisen järki mitattais vain pelkän matemaattisen älyn avulla, saattaisin olla jopa koko maailmankaikkeuden typerin ihminen. Hienoa!

Tänään lisäsin myös uusia kuvia. Jei... Pakkohan tuota galleriaa oli jonkun verran uudistaa, kun nuo edellisen kuvat on niin kröhöm, vanhoja. Ja aika rumiakin. Höh. Ei noissa uusissa ollu kyl yhtään sen paremmat posetukset jne. eikä ilmeissä ainakaan ollu mitään valittamista (joo ei!), mut kiitokset Margaretalle, joka nuo uudet kuvat otti. Kiitos kiitos kiitos... Joko muistin mainita, että olen lähes ikuisesti kiitollinen, kunnes unohdan koko jutun? ;) Eli muistan se korkeintaan huomiseen, jos mieliala on oikea ja tuulee sopivasti kaakosta.

Olin sitte lauantaina Kokkolassa tuhlaamassa rahaa (niin se on) ja illalla nuortenillassa Kulmikselle. Huh! Tuli taas muisteltua ihan (naurun) tippa linssissä viime kesää ja riparilla keksittyjä juttuja. Joo, vähän muitakin, mutta riparia nyt eniten, kun kerran siitä tuli puhe. Ja hyvä vaan, koska tooooosi mukavia juttuja siinä tuli mieleen ja sai ainaki nauraa. Hah! Odotan jo ensi kesää, vaik toisaalta aika sais vähän hidastella jossakin mutkassa, koska silloin tällöin vaan tuntuu, että on jo aikoja sitten pudonnu kyydistä...

"Putti, älä nyt juo, mutta ne unohti, että..!"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.