IRC-Galleria

Piti taas alkaa kirjottamaan tänne päiväkirjaa ihan säännöllisesti, mutta taas unohtu. Joskus jaksoin kirjottaa joka päivä (tai melkein), mutta nyt on kyllä vähän siinä ja tässä ^^ Mutta eihän sitä ihminen huonolle muistilleen mitään voi. Netlogissa kirjoitin jotain blogia, hmm, eilen se kai oli, ja siinä samalla ajattelin, että "joo, täähän on mukavaa, pitäs alkaa pitämään galtsussa taas päiväkirjaa!" Yes. Eipä sitten tullu tehtyä heti mitään asian eteen, ja tiedättehän toki mitä siitä seuraa? Muistinmenetys.

Nyt on vasta sen verran aikanen aamu ja herätys on ollu abouttarallaan joskus puoli tuntia sitten, tai vähän enemmän, niin johan tässä vielä uni painaa silmää. No vähän joo. Mutta kun kello alkaa olla jo yheksän, niin pitäs pikkuhiljaa alkaa lähtemään vaikka harjalemaan hiuksia ja muuta mukavaa. Tietysti meikkaamaan, kun kerran oon hammaslääkärille menossa. Vitsi vitsi. Mutta vois kyllä tosiaan mennä koululle palloilemaan aamuksi, hmm, kyllä kiitos. Tai sitten iltapäiväks nyt ainakin, jos nyt ei viittis lähtee ihan nyt.

Voihan artturi, jos ei muista kirjottaa huomennakaan. Ja nyt se herätyskello vasta soi. Meidän Romeo toimi nopeammin. Kissanpennuilla kun maha lähtee aamusta käyntiin, ni sitä parempaa herätyskelloa ei ookkaan ;D Sitte alkaa jostain kuulua vikinää ja vähemmän ihanaa kahinaa, kun joku roikkuu verhoissa. Tosin meidän kissathan on aina kilttejä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.