IRC-Galleria

Blueberry

Blueberry

What fun is there in making sense?

Uskonnosta ja uskomuksistaTiistai 30.07.2013 01:49

En yleensä kirjoittele mitään aiheeseen liittyvää mutta eilen rupesin miettimään näitä asioita ja haluan kirjoittaa tämän ylös sen takia että haluaisin ihmisten mielipiteitä asiasta ja mahdollisesti lisätietoa eräissä asioissa.

Eli, omaan henkilökohtaiseen uskooni kuuluu että kaikki on mahdollista. En usko että yksikään uskonnoista on enempää "oikeassa tai väärässä" kuin muut uskonnot.
Minun mielestä kaikki mihin ihmiset ikinä voivat uskoa on mahdollista olla totta. Oli se sitten Jeesus, Allah, tai vaikka Teräsmies.

Eli en puhu pelkästään uskonnoista, vaan ihan kaikesta minkä ihmiset haluavat uskoa todelliseksi.
Eli juuri sarjakuva, elokuva, kirja, pelihahmot tai paikat, esineet, asiat, mitkä vain.

Eli mitä itse uskon?

Minä olen kiinnostunut Viikinkiaikaisista jumalista, Kreikkalaisen taruston jumalista, Egyptiläisitä jumalista, Eris Discordiasta, Enki nimisestä jumalasta ja muutamasta muusta.
Mutta nämä ovat niinsanottuja "oikeita" uskoja ja uskomuksia.

Minä uskon myös että kaikki mitä on elokuvissa, kirjoissa, tv sarjoissa, peleissä ja muussa viihteessä tapahtunut on mahdollista että on tapahtunut oikeasti. Ei välttämättä meidän maailmassa, mutta ehkä jossain muualla.

Uskon että kaikki nämä "ei tositapahtumiin perustuvat" tarinat on tullut jostain toisesta maailmasta ihmisten mieliin ja tämän takia näitä tarinoita kerrotaan edellämainituissa medioissa.

Sen takia uskon myös että unimaailma on yksi näistä maailmoista ja että me kaikki nukkuessamme vietämme aikaa siinä samaisessa unimaailmassa.

Minä uskon myös kaikenlaisiin energioihin, siis mitä kutsutaan Chakraksi, Chiksi tai muulla näillä nimillä.
Uskon että kun vietän aikaa eri paikoissa tai eri ihmisten kanssa tai eri esineiden läheisyydessä, minun ja näiden asioiden energiat ikäänkuin yhdistyvät jollain tasolla.
Hyvänä esimerkkinä voidaan pitää heiluria, jolta kysytään asioita omasta elämästä. Kun pidät heiluria mukanasi koko ajan niin siihen latautuu sinun energiasi ja voit käyttää sitä tehokkaasti oman elämäsi lukemiseen.
Esineisiin ja paikkoihin pystyy myös ikäänkuin kanavoimaan tietynlaista energiaa jotta niitä pystyy käyttämään tarvittaessa myöhemmin.


Siinä se taisi sitten suurinpiirtein ollakin...

Minua vain kiinnostaisi tietää enemmän näistä energiajutuista mutta en osaa etsiä mistään lisää tietoa aiheesta.
Kärsivällisyyteni ei nimittäin riitä lukemaan internetistä hirveää paskamyrskyä. Siis kun ihmisillä on tapana riidellä asioista.

Paskamyrskystä puheenollen, täytyy ehkä varautua moiseen kun ihmiset tulevat lukemaan tätä merkintää...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.