IRC-Galleria

CelennTheSatan

CelennTheSatan

..........ಠ_ಠ ............. Jebou!
Kelaa skenaario, jossa sulla on ollu NIIN k u i v a kausi, siis NIIN KUI-WA!!!

No: sitten sinä yhtäkkiä tajuat erään jo aika kauan piireissä pyörineen henkilön läsnäolon olevankin yllättävän harmonista ja oikeinkin mukavaa. Ei tämä ehkä unelmiesi ritariperhonen ole, mutta kenties -edes hetkeksi- uniesi yöperho.
Keräät kaiken rohkeutesi ja käytät kaikki voimavarasi hienovaraisen vikittelyyn (koska mikään muu tapa ei tulisi kuuloonkaan) ja saat kuin saatkin hänet kanssasi treffeille!! JES! x))
"VITTU JES!!"

Annas olla kun pääset koneen ääreen, niin eikös siellä olekin odottamassa hurmaava kommentti komealta mieheltä joka tahtoisi kanssasi kahville. Juu, kiitti! AI ETTÄ NYT?! :D

Ja annas kun ilta vielä paranee!
:
Lopen uupuneena loggaat viimein itsesi ulos IRC-Galleriasta ja sattumalta spottaat NIIN vitun syötävän (!!!) ilmestyksen siitä etusivulta etTTÄ!
Sinun on ehdottomasti pakko logata takaisin päästäksesi saattamaan tämä informaatio tämän edellä mainitun ilmestyksen tietoisuuteen, ihan vaan vaikka kiusaksi jossei muuten, mutta lähinnä omaksi huviksesi plus koska saattaisit räjähtää joutuessasi pitämään tämän tiedon sisälläsi.
Eihänne koskaan vastaa, ne überkomeat, joihin voisit lääpähtää, jossei jo pelkästään naaman, niin jopa ainoastaan yhteisöjen takia..
Jos se on vielä muusikko niin EI sulla oo MITÄÄN SAUMAA!

Jätät kommenttisi ja valmistaudut lähtöön, kun huomaat sinulle saapuneen yhden kommentin.
Okei, ei se ainakaan siltä saatanan seksikkäältä muusikon rentulta ole. Siltä sirpaleelta taivasta, joka saattoi juuri palaa verkkokalvoillesi... näin siis ajattelet.

*klik*

Saatoit juuri saada slaagin, sillä tämä lähes herjaavan upea suprain kommentoi:

no et sinäkään hassumman näkönen ole :) mitenkäs siellä hurisee?

Jäätynein sormin aloitat haparoivan keskustelun, jonka jo alkuvaiheessa huomaat unnuttavan sinut tähän katkeransuloiseen paranoidiin (vaikkakin täysin paikkansa pitävään -.-) aatteeseen, että sinun olisi tullut jo aikaa sitten hankkia edes JOKU deitti! :D
(josjoku.einyttajunnut.tätäyhteyttä.niinälälue.edesloppuun)

No teillä on hauskaa -siis tosi hauskaa- juttelette siinä kaikkea jännää, samoja mielipiteitä ja Hän hämmentelee sinua viehkosti ilmaisemalla asiansa sanoin: " täytyy kyllä myöntää että neiti on kyllä kauniin puoleinen ihminen".
Olet niimmaan saakelin riemusi kukkuloilla tämän stydin flaksin tienoilta.
Vähän vakoilet ja teet johtopäätöksiä hänen pesästään.
Juva.. Ei sano mitään...
Mutta no nollakakkonenhan kertoo!! ....että se on jossain vielä kauempana, kuin Lappeenranta!

Hän sanoo:
tule kahville. kivasti on täällä kahvit jop valmiina :)
Cele sanoo:
manasin tässä just koko unimarsumin alimpaan helvettiin ku katoin että uhkaavasti tää vuosituhannen rakkaustarina kaatuu jälleen välimatkaan :D

Kiitti, oot aika jees ;x
xo

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.