IRC-Galleria

CelennTheSatan

CelennTheSatan

..........ಠ_ಠ ............. Jebou!

Photer faceKeskiviikko 25.02.2009 01:10

Illan puheenaiheena on oletuskuvassa komeat miehet ja (voisiko tässä nyt sitten päästä sanomaan -hahha- kuvan)kauniit naiset.

Tokihan meistä jokainen tahtoo antaa parhaimman mahdollisen kuvan itsestään ja ulkonäöstään.
Oletetaan, että minustakin on joskus onnistunut kuva: totta kai tahdon laittaa sen ensimmäisenä ihmisten ihailtavaksi. Rajata saatan, sävyjä saatan siitä muokkailla jne.

Tämän sairaan hyvän aasinsillan (jota rakensin kauemmin kuin seuraavaa asiaa :D) kautta pääsen sitten itsemme täysin tunnistamattomiksi muokkaamiseen.
Seksikkään oletuskuvan takaa paljastuukin tylsä, virikkeetön, epäkiinnostava ihmisrotta.. tai kenguru.
(jjjepp.. punaviini puhuu)

Onhan oletuskuvan tarkoituksena toki sekä antaa tuttujen ihmisten tunnistaa henkilö, että houkutella tuntematon ihminen tutustumaan profiiliin lähemmin* ja yleensä johtaa tämä katsomaan muitakin kuvia.
About tässä kohtaa moni oletuskuvaansa tunteja photoshoppausta törsännyt ruma ihminen on kompastunut.
Muut kuvat hänestä saavat vierailijan huokaisemaan ja klikkaamaan nopeasti jotain, mikä saattaisi hänet pois tästä näköhermoja piinaavasta tilasta (Satunnainen tai Oma ovat yleisesti suosittuja ja loogisia ratkaisuja).
*sikäli, kun olet ystäviä tämän kaltaisilta sivustoilta hakemassa. Itsensä rumaksi tunnustaneet, ruman kuvan itsestään oletuskuvaksi suoraan laittavat tyypit tuskin sitä etsivät.

Tänään olen törmännyt noin kymmeneen kovinkin kiinnostavaan oletuskuvaan, joiden takaa neljässä viidestä löytyi tämmöinen "hämääjä" tai gay-leno. Nämä turhauttavat hämääjät kiusaavat ihmisiä, jotka näkevät tarpeekseen kirjoittaa aiheesta ylipitkiä blogimerkintöjä!

Vaikea aihe kirjoittaa tosin, koska "rumuus" on tabu, eikä sen sanan mainitsemiseen kukaan humaani tyyppi osaa suhtautua huumorilla. Ja jos ko. humaani tyyppi sattuukin erheekseen hörähtämään ystävänsä kommentille "susirumasta lättänenästä", joka lähestulkoon jyräsi hänet bussissa tänään, tekee Humaani Tyyppi tällöin automaattisen rivakan itsensäkokoamisliikkeen ja lukee illalla kaksitoista Ave Mariaa Jumalan koston pelossa tehdä hänestäkin ruman.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.