IRC-Galleria

CelennTheSatan

CelennTheSatan

..........ಠ_ಠ ............. Jebou!

Etujeejee!Keskiviikko 17.06.2009 23:54

Käytii toissapäivään Kärkkäisellä ettiis uutta näppäriä tähä Ponin läppärii, ei löytyny. Se osti sit n. 10 uutta veistä (joo, en tiedä) ja ja... Ja ostin lisää pieniä piikkisienejä! ^^ <3 Ja Ponny valihti yhen isomman.
Tiiättekö, että mullan vaihtaminen kaktuksille on maailman kiittämättömintä hommaa?
Mutta nyt on kaunis zen garden *peace*
Ostin toisille oikee kakkuslannotetta ja tein piruillakseni "kaktusmehua" kaappiin (eli sitä lannotelitkua ku annostellaa 1/4 korkillista yhteen litraan kasteluvettä, niin sitä jäi aika paljon yli, niin laitoin lasipulloon ja etikettii kirjotin tussilla KAKTUSMEHU); haluan nähä kuka pöljä siitä menee ensimmäisenä hörppimään ku luulee et nyt on meskat pöntössä :'D Just for the record: emmä sentään siks noita kuitenkaa kasvata :D Ei kai suomessa myytävistä kaktuksista edes saa mitään höpöä.....??
Pitää varmaa jostaa googlesta tai wikistä opiskella enempi kakkuseist ja niitten hoidosta <3

Eilen käytii 'Binhoodis, piti ettii joku kartonkiverho toho ikkunaa ku ei tiiä mitö kello on ja aina väsyttää ku aina on valosaa. Peiliki piti ostaa. Se sentää löyty sielt, verhoa ei. Samal päivitin vähän stailiani ja ostin kolme TÄY-SIN toisiinsasopimatonta vaatekappaletta: emolippiksen, skedepunkkilippiksen ja (keinonahka -.-')prätkärotsin; tarkoituksenani ei tietenkään ole käytää mitään noista samaan aikaan toistensa kanssa :D. Tänää kävin ostaa huivin sen Skedelippiksen alle, ku ei löytyny Robbansit noit tavallisii rokkihuivei :O Semmosen ostin Seppäläst ja ja... toisen tommosen vähä sifongintapasen ja duunisukkia

Anysay mitäs mitäs... Jussa kävi tossa yks päivä (<3<3) hörppäsee pari bissee ja höpistii siin jonki aikaa ^^ Oli kivaa, vaik olin ihan HIR-VEEN väsyny ku oli TAAS KLOSE! (älä kysy :'D Mäk Lutkat tietää ;) <3) . Täs meil oltii joku vähä päälle tunti.

Ei MilliPillulle pentuja tuukkaa ;( Ja mutsi meni leikkauttaa sen viel
SAATANAMÄHALUANKISSANPENNUN!!!!!!!! prkl....

Haluunhaluunhaluun mutkumMuTkUnMUTKUN Poney on niin allerginen et sen lääkkeisii menis varmaa enempi rahaa ku sen kissan pitämisee -.-¤

Leikkasin äsken etutukan (joojoo TAAS ja huomen kiroon TAAS itteeni ku se saletisti meni vtuilleen TAAS :'D)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.