IRC-Galleria

CelennTheSatan

CelennTheSatan

..........ಠ_ಠ ............. Jebou!

VÄSYTTÄÄ!!Sunnuntai 29.11.2009 10:32

Vittu! Toni päätti eilen illalla, että tänä yönä ei nukuta vaan nyt valvotaan ja käydään tänään ajoissa nukkumaan... Saatana mä oon valmis jo nyt! Ja mikäs sen aikasemmin käydä nukkumaan ku 15 yli kaheksan aamulla? Mikää määrä kahvia maailmassa ei pitäis mua hereillä.

Ja toi saatana pelannu pleikkaa kahesta asti, OIKEESTI!! TAUOTTA! Sen verran noussu koko aikana et kusella kävi ja keitti uudet kahvit! Ja AK:n kanssa käytii tupakalla, ku kännissä tuli Kuutamolta.
Ei mitää väliä kuinka sille sanoo ja kuinka monta kertaa, että "riittäiskö jo?" tai "sä oot pelannu jo "aika kauan" sitä pleikkaa...." tai "KAHESTA ASTI....!" Ja itellä ku ei oo mitää tekemistä. Meijän piti kattoo Housea, mut seki vissii "vähän" jäi. Nyt mun päässä liikkuu muumeja ja se koiran ja lohikäärmeensekanen otus (jolla oli joku kummallinen saksalaista sanaa muistuttava nimi) Final Fantasystä.
En oo koskaa tajunnu/ees tienny miten ty_pe_rä peli se on..
Päivän kommentti from me to Toni:
"Eiks toi oo vähän niinku semmonen... tyttöjen peli..?"

Mä ku luulin, et siin ois ollu ees vähän aikuis..tyylisemmät grafiikat, ettei se ois tehty ku Maija Mehiläisen piirtäjän kädestä... Mut ei. Aivan kamalaa. Mustia maageja ja se karvakasa, jonka pää ei oo minkään muotonen, sillä oon vaan suu ja niin pitkä kieli, ettei se mahdu sen suuhun. Se nuolas sitä muikkia naamaan ja siltä lähti daiju! Ei mitään järkeä!
Nää tyypit tuli semmoseen lentävään laivaan saippuakuplina ja laskeutu jokainen omaan kannuunsa, sieltä ne sitte hyppäs vuorollaa ulos... En ymmärrä mm. sitä, miks niitten piti käydä niitten ylimitotettujen viinikannujen kautta, että pääs on board, varsinki jos kässärin mukaan oli oleellista, että nää liikkuu paikasta toiseen saippuakuplan muodossa... en nyt oikeen osaa jaksaa muodostaa tosta järkevämpää lausetta saatika saattaa sitä loppuun, sen verran sekasin meni pää kaikesta ekspasta ja paskasta.

No nyt see pelaa jotain vielä kauheempaa shaissea nimelta Taifu, jossa se ei tiiä itekään mitä pitäis tehä, pakko vaan on pelata! Voi kääpä! Sillon tällö se kysyy joltain tässä huoneistossa "mitä vittua" jokin taas tekee tai "mitä helvettiä" sen pitäis tehä ja mun pää jatkaa paisumistaan. Mietin tässä just, että onko tosiaan David Attenborough äänessä tän pelin taustalla... :O
On tää, ei juma :D Noi ku taistelee, toi tiikeri nimeltä Taifu ja toi muija joka on leopardi, ni se kertoo taustalla tyypilliseen Planet Earth-tyyliin "you may also make the leopard leap by dashing and pressing x" "the leopard dash! by dashing the square you can plaaplaplaa you connect with your feline instincts"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.