IRC-Galleria

CelennTheSatan

CelennTheSatan

..........ಠ_ಠ ............. Jebou!
Kotona istun.
Kimin kanssa ollaa pohdittu että päästäänkö me nyt sinne sauna openiin kolmeks päivää niinkun alun perin oli tarkoitus.
Se on nyt sitten saanukki vaan vähän päälle 70euroa työharjottelusta ja siitä menee osa velkoihin ja saa vasta huomenna tietää saako se kesätöitä.
Se majotusjuttu onki sitte taas asia erikseen: 36 euroa yö ompussa (mikä on halvin) ja pitää olla 22v. valvoja mukana.
No saadaan ehkä siskon miesystävä lähtee mukaan sinne kun sitä innosti dimmu ja type'o, mutta sekään ei oo ihan satavarmaa.
Sitte taas jossei ukkonen saa tarpeeks rahaa kasaan tai ei päästä yöpymää siellä hotellissa ni joudutaan menemään vaan yhdeksi päiväksi ja siitä tulee sitte taas riitaa kun mäkin haluisin mennä mielummin torstaina niinku henkkakin, ja ukkonen taas on ollu jo niin pitkää täpinöissään heaven and hellistä joka on lauantaina.

Pääasia että päästään 4:s päivä näkeen MÖTLEY CRÜE!! \,,\>.</,,/

Senki päivän yöpyminen on vielä vähän hämärän peitossa, muuta joko päästään janille punkkaan (pitääki muistaa kysyä siitä..) tai sitten onhan sitä ennenki haahuiltu yö vieraassa kaupungissa odotellessa että eka juna lähtee lahteen :D viime vuonna saunan jälkee tampereella.. voi niitä aikoja ^^

Saan tänäyönä luettua Kingin "Piinan" loppuun.
Yks parhaista kirjoista mitä oon lukenu. Aina hyvän kirjan lopussa jotenki sääli ku se loppuu.. luen yleensä viimeseet chapterit kahteen kertaan ennen loppuhuipennusta että se kestäis pitempään :D
Hyviä öitä <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.