IRC-Galleria

CelennTheSatan

CelennTheSatan

..........ಠ_ಠ ............. Jebou!

Long walk home againMaanantai 18.06.2007 19:02

Perjantaina iltavuoro, hösään ihan homona siellä kassan takana ku ukkonen tulee ilmottaa: "Mennää tänää Ilpolle, sulle on kaljat autossa!"
Ilme oli suurin piirtein " 8D " luokkaa.
Pääsin, kävin kotona vaihtaa vaatteet, Aku tuli hakemaan ja mentiin sitte sinne Iplolle (huom: ei typoa!). Siellä oli jotain ihme porukkaa ja Mikki, Andu, Sauli ja Iplo tietty, sen broidit, pari jotain outoa tyyppiä eukkoinee, mutta ne lähti siitä ja ja.. emmä muistais vaikka siellä ois jotain muita ollukki.
Törpöteltii ehkä tunti ku kaikki yhtäkki hävis baariin ja tilalle jostain tuli Pikotäti (eli-mäki) jonku Ollin kanssa... vai tulikohanne paljon myöhemmin... saattaa olla että ne tuli samaa aikaa kaikkien muitten kanssa.... ei voi muistaa.
Käytiin ukkosen ja Andun kanssa saunassa, ja menin sitte sisälle niitä ennen flirttailemaa Iplon 15-vuotiaan broidin kanssa ;D;D Olihan se ihan söötti (vähän ku Eetu, Temen pikkubroidi, joka on ehkä eniten) ja mielenkiintonen (sitä en ihan heti pistäis kännin piikkiin :D). Juteltii musiikista, se soittaa skebaa ja niitten perhe on muutenki musikaalinen. Jäbä soitti aika vitun hyvin funkkia! Jossain vaiheessa kysyin että polttaako se, eikä se polttanu, mutta lähti kuitenki mun kanssa ulos ^^<3
Emmä oikeen muuta osaa kertoa... mentii jossain vaiheessa Kimin kanssa Sinne saunarakennukseen nukkumaa, mutta se alko olla taas niin väsyny ja kännissä että alko selittää jostain tivolista ja... hohhoh. Sanoin etten haluu sitä siihen viereen nukkumaan (kuuma, ahdasta!! Ja rasitti), mutta TOTTA HELVETISSÄ se siihen änkee. menin alasänkyyn ja se tulee perässä. Mikä vittu siinä voi olla, saatana, ettei voi noin yksinkertaset asiat mennä känniselle päähän? tapeltii siinä jonku aikaa ennenku meni hermo ja päätin "sammua" ettei tarvi vastailla sen tivolia koskeviin juttuihin.
Aamulla herätessä krapula ja vapina jne jne (hyvä jos joku tietää biisin..)
Aku tuli, keitettii kahvit, ne lähti käynnistämää sitä paskaa volvoa joka tartti starttiapua. Ei meijän onneks sillä ollu kai tarkotus lähteä, mutta Aku ainaki otti hatkat eikä ollu tulossa takasin: kiva.. sikakiva!
Kyselin sitte että mikä oli ollu se suunnitelma sinne mentäessä. Että oliko sen Akun edes tarkoitus heittää meitä pois sieltä?
"Ei"
"Siis sä hommasit meille kyydin tänne ilman minkäälaista ideaa/aavistustakaan millä vitulla me päästään täältä?!"
"No niinhän se tais mennä"
*huutoa, kiroilua, haukkumista*
Sitte toinen Aku (Ilpon veli) tuli arasti kysymää että mihinkäs meijät pitäis heittää.
Liipolaanhamme oltii menossa, käymää moikkaa Villeä ja Timoa ku en ollu nähny ainakaa Villeä varma kahtee kuukautee.
Ne tuli hervottoman dopermannin ja semmosen üübersöpön karvasen kanssa pihalle, oli niitten porukoilta hoidossa tjtn, en ihan tarkalleen muista.
Olikohan sen dopen nimi Kyösti... Se pikkusempi oli ainaki Pilkku.
Timo kävi heittää mein kamat niitten kämpille ja anto sen ketjun (jossa tää Kyösti(?)) oli kiinni :D Vähän säikähin, se kun oli vähän levoton ja mulla oli vaan piikkikorkkarit jalassa. Mut hyvinhän se meni.
Ukkonen lähti käymää mummollaa joka asuu siinä melkee vieressä.
Ootettii Timo takas alas ja lähettii lenkille.
Takas kämpillä oli Timon tyttöystävä, Riikka, kipeenä. Oli kuulemma kurkussa jotain ikävää :S
Juotii kahvit siinä, Kim tuli ja alko kittaa niitä vähäsiä kaljoja joista oli muuten yli puolet mun...
Sitte ukko sai hyvän idean että ostetaa koppa kaljaa mun rahoilla ja mennää dokaa ne johonki. Lievähkön suostuttelun jälkee mentii sit pihalle (V ja T asuu ihan siinä Liipolan Salen vieressä), Kim menee siihen kaupalle ja tulee hetken päästä tyhjin käsin takas:
"Ei taijettu paljoo ostella sitä kaljaa tällee lauantaina ku kello on yli kuus"...
No niimpä tietysti.
Mentii takas ylös, korkkasin ja siitähän se ideavirta sitte lähti (tai oikeastaa siitä että Aku soitti että son vielä ajokunnossa).
Ukkonen sanoo: "Mennää abc:lle, ostetaa koppa, mennää Kasiksen koululle dokaamaa ja kävellää sitte yöllä teille!"
"Noilla kengillä?" Kävele kuule ite vaan.."
No se alko kuitenki kuulostaa vähän ajan päästä "ihan hyvältä" idealta.
Kysyin Villeltä haluisko se lähtee mein kanssa, mut sen tyttöystävä oli tulossa jo kasin jälkee, kysyin eikö seki vois tulla sinne ja Ville lupas kysyä mutta ei ne sitte lähteny :(.
Aku tuli sitte hakee meijät ja käytii siellä abc:llä. Mikki hais ihanasti valkosipulille ku oli vähän sikavitun nälkä.
Ostettii, ajettiin koululle ja Nanu <3 oli siellä kanssa Tiian ja Tinon ja muitten kanssa.
Kim ja Aku meni sinne jonnekki vitun kuusee istumaan ku niillä oli "kuuma".
Mäki ehkä halusin sitä olutta ja soitin Kimille että tuo sitä: se tulee sen yhen saatan taskulämpimän Lapin Kullan kanssa sieltä :O Mitä vittua? Ottaen ensinnäki huomioon että MINÄ ostin ne kaljat! Sen mielestä siinä ei ollu mitään epäkorrektia, se oli juonu MUN Olvit sieltä taskuista sillon Villellä ja toi nyt mulle sen OMAN Lapparin (nyt kirjotettaessa toi kuulostaa vielä enemmän typerältä...), jota ei juonu kukaan (kirjaimellisesti), ja se ite joi siellä viileessä niitä MUN viileitä Koffeja! (Miksen oo jo tappanu sitä? Oh, I've tried..) Mikä saa ihmisen kuvittelemaan että noin typerästi voi toimia?
En tiiä saatana...
Soitin sille sitte uudestaa kohtapuoliin ku tuli enemmän ku selväks ettei sitä lapparia tosiaan kukaan juonu. Sitte se tuo mulle kaks -.-... No parempi kunnei mitään.
Tino lähti ja piakkoin sen vanavedessä porukkaa alko häipymää enemmänki ku alko tulla vähän viilee. Anu ja Tiia oli siinä vielä ku Tino tuli takas, mutta sitte niitten ittejesä piti lähtee :(
Pojat pelas korista ja meikä hytis ja tutis siinä kentällä ku Mikki ei saanu siinä tulomatkalla kuulema hakea mun tavaroita Kimiltä (joka btw asuu parinsadan metrin päässä) ku sinne kuulemma ei kannattanu kenenkää mennä ku niitten faija oli rapuloissaa, ja voidaan tästä taas päätellä jonkun älykkyysosamäärän vajeellisuus (tai jos joku ei tajunnut niin että jos kerran Kim oli ainoa joka sinne sai kaikkien käsittääkseen mennä, niin miksi se apina ei ollu herrasmies ja lähtenyt vaan anto mun palella ku ryssän (anteeksi) siellä mekossani. Kyllähän se sitten lähti ku Mikki tuli ja lainas pyörää.
No sain sitten vaatteet ja jatkettiin törpöttelyä.
Joku pääskynen koitti pommittaa meijät :D Sika linnuksi.
Eli loppu vaiheessa meitä oli siis minä, ukkonen, Aku, Mika ja Tino. Tokihan Akulla nyt kortit on aina mukana ja alettii lätkii juomapeliä, musta tuntuu kovasti että mua kusetettiin siinä :D tai sitte kävi vaan paska nakki. Saatii Tinoki pelii mukaan ku tarjosin sille parit, mut sei voinu juoda enempää ku sen piti mennä kotiin. Se lähti siitä joskus kahentoista pintaan ja me taijettii lähtee melkolailla samoihin aikoihin. Aku möksähti ku meillä on normaalsiti tapana törppäillä koko yö, mut kuka helvetti nyt koko yötä istuu jossain Kasiksen koululla? :D

Ja sitte siihen matkaan:
Mulla oli Kimin 43size sossarit jalassa ja vähän oli kiva kävellä :D (seuraavana päivänä oli jalkapöydässä ihme mokkula, ihan sikakipee eikä pystyny taivuttaa, mutsi sano että oli rasitusvamma ku olin vielä kävelly niillä piikkareilla) Käveltii aina joku kilsa ja pysähyttii kaljaröökille, en muista kuin paljon sitä ölssiä oli enää siinä vaiheessa, ei paljon kuitenkaan. Siitä alkumatkasta ei taija olla mitää ihmeempiä kerrottavaa, mut siinä Hollolan kuntiksen kohalla alko jo häröilyttämään. Juoksin pitkin ojia ja koitin repiä kaikenlaisia varituskeppejä ja muita liikenneitemejä mukaani :D En saanu niitä rautasia (ylläri) mut sit löysin savikukon pihasta sellasen siirrettävän paksun pömpelin jossa on jotain ehkä kymmenen kilonen jalka (siis.. se asia mikä pitää sitä pystyssä jne jne) ja koska se oli ainoa irtaimisto minkä löysin, se oli täysin pakko ottaa mukaan.
Eikä ihan oikeesti tarvi tulla avautumaan miten typerää se on ;)
Siinähän sitä sitte kannoin vielä kaks ja puol kilsaa. Pysähyttii parii otteesee, moroteltii ohiajajille muttei kukaa morottanu takas :(
Paskaa tuli puhuttua kyllä sen parituntisen aikana (joo ei me hitaasti edetty) :D Varmaa ainoo asia-asia oli Queen ja Rollarit mistä lätistii.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.