IRC-Galleria

Chike

Chike

Mutsis käy meillä
Isot mukselit, 3 kokoa liian pieni paita, pienen järven verran geeliä ja pieni tarkkaan valittu ääliö-tiikereiden lauma. Pleksit naamalle ja baaria valtaamaan! On hienoa nähdä ihmisiä tanssimassa. Täysi lattia luo hyvän fiiliksen ja nostattaa tunnelmaa. On vielä hienompaa katsella ääliöitä jotka yrittävät luikerrella naisten hameiden alle! Tyylien kirjo on loputon. "I don't see nothing wrong with a little bump N' grind" ( xD ) ellei se ääliö ole täysi tampio!

BAARI-ÄÄLIÖT voi luokitella karkeasti 3:n eri ryhmään:

#1. -Hiipivä Tiikeri-
Erittäin ylienen näky joka baarissa. On vaikea mennä yleiselle tanssilattialle ja olla näkemättä Tiikeriä saalistus reissullaan. Hiipiviä Tiikereitä on kahdenlaisia: Hyvän näköisiä ja rumia. Yhdistävä tekijä näillä ääripäillä on minimalistinen tanssitaito. Tiikeri ei sen kummemmin päällään pyöri. Perus 1,2 askellus on hallussa ja siihen on yleensä lisätty jokin Tiikerille sopiva käsien heilutus. Tiikeristä tekee hiipivän juuri hänelle ominaninen tyyli ottaa naaras-tanssijat haltuun. Hiipivä Tiikeri pyrkii asettamaan itsensä mahdollisimman keskelle väkijoukkoa. Hän valmistautuu hyökkäykseensä valitsemalla saaliin joka on selin häneen. Nimensä mukaisesti, Hiipiivä Tiikeri hiipii sokeasta kulmasta saaliin taakse ja aloittaa naaraan pakaroita vasten hinkkaamisen. Tämän sensuellin tapahtuman pilaa se, että naaras ehtii harvoin nähdä tulijan kasvoja eikä osaa varautua pakara-pläjäykseen ollenkaan. Hiipimishyökkäys päättyy yleensä nyrpeään katseeseen ja naaraalta paikan vaihtoon. Hiipivä Tiikeri käsittelee pakit, komeus pistestä ja alkoholi määrästä riippuen, joko coolisti hyväksyen ja uutta saalista etsien tai loukkaantumista peitellen ja vetäytyen. Ellei Tiikerille tee selväksi omaa kantaansa, on Tiikeri hyvin takertuvaa sorttia.

~~Hiipivän Tiikerin ala-lajeja ovat:
'Tähystävä Mangusti' pysyttelee saaliinsa vierellä pitkään miettien pitäisikö lähestyä vai vain tähystää helpompaa. Mangustin kaverina on yleensä parvi Lokkia.
~~'Lokit', kerääntyvät yleensä hemaisevimman naaraan ympärille ja yrittävät nokkia itselleen huomiota. Lokkien lempi apajia ovat humaltuneet, vähään tyytyvät tytöt.


Osa 2/3 julkaistaan 1-3 päivän päästä. Silloin selitän "Piilotetun Lohikäärmeen" hirmuiset riskit!


******************************************KOMMENTOI***************************************

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.