IRC-Galleria

Chike

Chike

Mutsis käy meillä
On hienoa katsella ääliöitä jotka yrittävät luikerrella naisten hameiden alle! Tyylien kirjo on loputon. "I don't see nothing wrong with a little bump N' grind" ( xD ) ellei se ääliö ole täysi tampio!
Kyseinen elukka ansaitsee reality checkin allekirjoittaneen Pantterin luuvitosesta!

BAARI-ÄÄLIÖT voi luokitella karkeasti 3:n eri ryhmään:

#3. -Hehkuva Apina-
Saakelin apina! Hehkuva Apina on Apina isolla AALLA! Tämä eläin on kuin hunkseista karannut gorilla. Limaisempi kuin etana ja melkeen yhtä älykäs. Ei siinä mitää jos pitää aurinkolaseja sisällä, (silloin ku mä teen niin se on cool) mutta jos pitää pleksejä, pitää varmistaa ettei törmäile ihmisiin! Apinahan ei näistä pikku seikoista piittaa. Ja jonku pitää selittää Hehku Apinalle, että ringin tekeminen sitä varten, että kulkee sitä ympäriinsä näytellen vain rusketettuja lihaksiaan ei toimi! Ringissä pitää tanssia edes vähän. Ja paidan riisumista ei lasketa. (silloin ku mä teen sen mä kans tanssin joten se on cool) Päältä näkee, että Hehkuva Apina on päässyt sörkkimään banaaniaan yhteen jos toiseenkin banaanin mentävään onkaloon. Rakkauden nektari on virrannut ja lemmen terälehdillä on leikitelty. Mutta Apina vois jättää ne hedelmäpelit muualle kuin tanssilattialle. Apinan kämmenet voi usein havaita naaraan rintavarustuksissa ja samalla läimimässä ylävitosia hänen Matta Apina kavereille. Hehkuva Apina on Apinalauman alffauros. Hehkutuksellaan ja Matta Apinoiden ihailua haaliessa, Hehkis suuntaa banaaninsa heruttavimman naaraan luo. Silmät tisseissä, Hehkis aloittaa soidinmenot. Jos kuuntelee tarkkaan, musiikin yli voi kuulla kuinka Hehkis mylvii Matta Apinoilleen kuinka tänään saadaan puolukkaa. Kesällä, minihame aikaan vuodesta, tarkkasilmäiseimmät voivat bongata Hehkuvan Apinan hedelmäpelin ääressä tanssilattialla. Jonkun pitäisi vain muistuttaa, että vaikka kuinka sitä puolukkariviä yrittäisi, ei sieltä jackpotista rahaa tipu. Ja vaikka rakkauden nektarin tuntumaa olisikin, Apinan täytyy oppia erottamaan nektari shokki-pissasta, sitähän ei luonnollisesti lasketa. Loppujen lopuksi ja kaikin puolin, Hehkuva Apina on kusipää ja paska jätkä joka luulee olevansa jotain. Hehkis hakee vain muiden apinoiden hyväksyntää ja alitajuisesti klamydiaa. Hehkuva Apina on täys ÄÄLIÖ!

Hehkuvan Apinan ala-lajeja ovat:
~~Matta Apinat, apinat jotka eivät ole läheskään yhtä voittoisia kuin hehkuva sukulaisensa. He toimivat Hehkiksen yes-miehinä ja faneina. Matta Apinoilla on pienet banaanit.
~~Pillu Haukka. Need I say more? Kuvailu linkissä: Chike&beid=8794319&action=showcomments#blogcomments
~~Ala-ikäienen Hamsteri, hurmuri-poika joka haaveilee, että joku päivä hänkin on kasvattanut paksun limakerroksen ja nylkyttää likaisia naisia. Hamsteri on suosittu teini-tyttöjen päiväkirjoissa, onhan hän söpö.

Tähän päättyy baariääliöiden luokittelu tältä erää. Toivottavasti kokemus oli viihdyttävä ja ennen kaikkea sivistävä. Jos jotakuta jäi mietityttämään mihin kategoriaan itse kuulun, voin kertoa, että olen Smooth Pantteri. Kun on kyse Smooth Pantterista, se on aina cool!
Käykää baarissa ja nauttikaa! Älkää olko ääliöitä! Olkaa eläimiksi! ;)


Banaanin mentävä onkalo > http://www.youtube.com/watch?v=pE3SZxCRv98


******************************************KOMMENTOI***************************************

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.