IRC-Galleria

Chike

Chike

Mutsis käy meillä

Homoilua ja PerhosiaSunnuntai 02.11.2008 21:49

~Usher - What's Your Name~
http://www.youtube.com/watch?v=mn6nQQdDmEw&fmt=18

Miehet on hassuja. Dokaa dokaa ja naisia pokaa. Ei sillä, että naiset eroaisi tästä traditiosta ollenkaan. Yhtä kärkkäästi nekin halajaa sisäreiden sykkivää lämpöä siinä missä miehetkin. Tytöt on kivoja, siihen tulokseen olen vihdoin tullut. Ihan tosi! Vaikka ei uskoisi! Minä, joka olen läpi mantujen ja mäkien, tunnettu suurena naisten vihaajana, olen vihdoin nähnyt toisessa sukupuolessa sen viehättävän puolen. Sen suloisen ja kiehtovan puolen.
Vähän aikaa sitten olin jopa niin pahassa jamassa, että meinasin alkaa avoimeen homosuhteeseen ihan vain naisten kiusaksi! Tarkoituksena oli pelästyttää naiset kunnioittamaan heteromieisten herkkiä sydämiä, saamalla saada heidät uskomaan, että tämä laadukkaiden miesten leirin vaihto olisi jokin uusi trendi naisiin kyrpiintyneiden piireissä. Naisille kostaminen jäi kuitenkin väliin, vaikka olinkin ostanut nahka shortsit ja dildo-avaimenperän. Kaikki Elton John:n albumit olivat valmiina varetukseen ja olin käyttänyt monta tutkimustuntia siihen miten olla truly gay. Kiitos avusta google<3
Viehätyksen siemen tuntuu raikkaalta, toisin kuin jokin muu siemen mitä olisi laittanut jonkun miesparan nielemään mikäli olisin sille tielle lähtenyt. Se tuo uudenlaista pirteyttä syksyn viimoihin ja tuoksuukin ihanalta. Vaikka emme elä kauneinta kesää ja ketojen perhoset ovat aikaa sitten liihotelleet paratiisin putarhaan, pari on nähtävästi asettunut taloksi vatsanpohjaani. Söpöä. Kenties jopa siirappisen söpöä. Minä, niin kuin monet muutkin miehet, tunnemme suuren machouden tunteen kun meihin liitetään sana söpö. Kuka niistä maskuliinisista adjektiiveista oikeasti välittää. Jos totuus on söpöä niin olkoon.
Pieni kipinä arjessa pitää päivät valoisina ja antaa perhosillekkin jotain minkä vierellä lämmitellä.
Tytöt on kivoja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.