IRC-Galleria

Chike

Chike

Mutsis käy meillä
Rakas pieni musta vihko

Tänään on minun ja Sarahin 3 kuukausipäivä. Kirjottaisin asiani päiväkirjaani, mutta viikko sitten huomasin että Sarahilla on tapana lukea sitä raamattunsa välissä. Kun olimme saarnaamassa New Yorkin ei niin turvallisella saudulla, Sarah säpsähti juoppoa joka oli mitä luultavammin tulossa halaamaan häntä. Ja siinä raamatulla häntä lyödessään, luiskahti päiväkirjani sivujen välistä maahan. En olisi koskaan osannut arvata, että Sarah kaikista ihmisistä, voisi tunkeutua toisen yksityisiin asioihin noin julkeasti! Hän on aika omistushaluinen ja ehkä jopa hieman epäluuloinenkin minusta ja noppa-lakkostani. Sarahin juoppoihin "Jumalan sanan takominen" on ollut jo pitkään Sielunpelastus Asemalla vaijettu asia. Olen myös päässyt todistamaan Sielunpelastus Asema romanssin. Agatha on käyttänyt aseman takahuonetta vähän muuhunkin kuin kahvin keittämiseen. Hänellä ja hänen musta hiuksisella, huulipunaa kauluksessa omaavalla ystävättärellään oli aivan oma versionsa Aatamista ja Eevasta. Siihen ei liity käärmeeitä mitenkään mutta, hedelmiä kylläkin...

"NATHAN!" "DETROIT!" "JA KOKO KONKKARONKKA!" Nauran vieläkin aina kun Nathan kertoo kuinka laittoi poliisit ojennuksen. Nathan pärjää yllättävän hyvin, vaikka ensimmäisen hääyönsä viettikin 42 asteen kuumeessa. Adelade halusi jotenkin jakaa Nathanin kurjan olon ja päätti, että hänkin aivastaa tai yskäisee joka kerta kun Nathankin. "On tylsää olla kipeä yksin" hän minulle sanoi. Adelade tirskui ja pärskyi niin että hotellin omistaja kysyi aamulla Nathanilta jos hän voisi kertoa hänellekkin pari kikkaa. Adelade kävi häitten jälkeen lääkärillä kertomassa, että hänen flunssansa oli kaikonnut. Verikokeita ottettaessa ilmeni, että Adeladen viimeaikaiset tunne heilahdukset johtuivat raskaudesta. Kyllä, Adelade on paksuna! Ilmeisesti hän tuli raskaaksi jo kuukautta ennen häitä. Ei ole pienintäkään epäilystä etteikö kakara olisi Nathanin, Adelade ei ole vieraissa käynyt. Se tyttö ei muihin ole katsonut 14 vuoteen. Upee mimmi kieltämättä.

Ai niin, se meidän 3 kuukauden vuosipäivä. Ajateltiin kavereitten kanssa pitää pienet pippalot. Sielunpelastus Asemalla on tilaa. Rusty keksi, että terästetään Asemalaisten boolia sen verran, että nukahtavat nopeasti. En tiedä vielä kuinka paljon sitä pitäisi terästää, mutta jos kaikki ovat niinkuin Sarah, en usko, että whiskyä tarvitaan paljon. Ihana päästä taas heittämään noppaa. Vessassa yksin pelaaminen ei vain ole yhtä hohdokasta kun vanhan porukan kanssa pelaaminen.

Kai sille Sarahille pitäisi jokunen neilikka jostain poimia. Tämä pitää kirjoittaa muistiin! Uhkapelurit ovat kokeneet aikamoista myllerrystä hekin. Nathanin lehti kioski oli aivan mahtava keksintö! Nyt pelipaikkojen informaatio kulkee kätevästi lehden välissä. Pitää muistaa kiittää Nicelya mahtavasta ideasta. Kytät ei hoksaa mitään. Nicelystä puheen ollen, mustelmien parannuttua se pääsi uusille treffeille ja ihastu oikeen kovaasti. Mut valitettavasti sai samantien rukkaset. Se Hot Box lyyli sano ettei sillä oo aikaa uhkapelureille. Sen jälkeen Nicely Nicely Johnsonista on ollu vaa Johnson. Se on aika maassa. Hilpeämmissä uutisissa, Benita ja Charlie on rakastunu toisiinsa oikein tulisesti! Jos Charliella ois farmi, se ei todellakaan pystyis hoitamaan sitä. Sillä on mielenkiinto ihan muualla. Ehkä niille pitäs vihjata siitä Sielunpelastus Aseman takahuonseesta...

Eiköhän siinä tullu tän hetkiset tärkeimmät tapahtumat. Katsotaan mitä huomenna tapahtuu, jäädäänkö kavereitten kanssa kiinni pokerista Sielunpelastus Asemalla vai sujuuko suunnitelmat sulavasti kuin Cubalainen tanssi!


Rakkain terveisin
Sky Masterson, entinen syntinen

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.