IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

KehotuksiaSunnuntai 11.02.2007 15:43

Omasta kehostani on yhä enemmän tullut ajatuksissani väline niin itseilmaisuun kuin myös liikunnallisesti. Vähä vähältä olen alkanut antaa periksi ja myöntää, että kenties voisin oppia nauttimaan siitä. Tämän tunteen mukana (eikä myöskään vähiten siitä syystä, että ystäväni hankki juuri tatuoinnin) on minunkin alkanut kasvavassa määrin tehdä mieli toista tatuointia. Olin pitkään suunnitellut edellisen tatuointini, nilkkaani kiertävän sinisen lohikäärmeen yläpuolelle toista, vihreää lohikäärmettä, mutta nyt uusi idea, vasenta olkapäätä kiertävä lohikäärme on syrjäyttänyt sen.

Tatuoinnit ovat aina merkinneet minulle enemmän kuin pelkkiä kauniita kuvia ihossa. Ottaessani edellisen tatuointini tapahtui elämässäni monia henkisesti minua muuttaneita asioita. Nyt minulla on sellainen tunne, että olisi uuden tatuoinnin aika. Olen elämässäni risteyskohdassa monen asian suhteen. Teinpä minkä tahansa päätöksen, tiedän, että se tulee muuttamaan minua. Minun on yksinkertaisesti pakko mukautua elämään ja kasvaa sen myötä, tai jään sen jalkoihin.

Oma oppimiseni ja muutokseni tapahtuu yleensä ymmärryksen ja ajattelun kautta. Keskustelut ystävieni kanssa ovat viime aikoina saaneet minut jälleen ajattelemaan ja toivottavasti myös kehittymään ihmisenä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.