IRC-Galleria

Tsajajajajaaa med. jinii :)Maanantai 14.12.2009 22:00

Navetta viikonloppu on nyt takana.. onneks!
koululla olis kyllä vintti seonnu voin kertoo.
Oli yhtä tuskaa herätä aamusin aina kello 05:00 ja painua lypsylle.

Perjantaina oltiin navetassa ja katottiin kun lehmät viipottaa pihalla aidan toisella puolella, niin sit mentiin hakeen niitä takasi ja ne lehmät vaan piiritti mua ja tuijotti tosi murhaavasti.. jenni meni aidan toiselta puolelta ja mä jäin sinne loukkuun ku se ovi meni lukkoon.. APUA!
Sit keksin et mulla on avain ja aloin sovittaa sitä lukkoon .. mihin lukkoon ?? :DD ei se ovi omistanu sellasta :D sit jenni huusi et mun pitää mennä sieltä kaukaa kun sielä oli Valma lehmä jääny raajoistansa lantakasaan jumiin :D sit haettiin traktori ja vedettiin se päästä sieltä pois.. se pääsi ikäänkuin narunjatkoks :D se oli kyl tosi kiva pestä kun se oli yltäpäältä höyryävässä paskassa!
Onneks päästiin sit asuntolaan niin sanotusti nukkuun, mistä ei tullu yhtään mitään kun saatin sellasia päähän pistoja et kysytään kysymyksiä toisiltamme joissa pitää olla sana jos :D sit jenni kysy multa lopuks että "jos saisit toivoo kolme toivetta niin mitkä ne olis?" niin sanoin yheks että haluisin että saisin viestin että mun ei tarviis mennä huomena töihin ja sit lauantai aamuna sainkin sen viestin vittu olin happy ja juoksin pitkin navettaa kuuluttamassa että ei oo töitä .. joo moro! :DDD ps. vittu pensseli setä- niilin hanhet oli päivän biisi :D

Mut launtaina puoli kuueks navettaan ja sen jälkeen menin ratsastaan helyllä ja pakotin myös jennin tuleen ratsastaan helyllä :) sit käytiin rapsuttelemassa pupuja ja mentiin iltanavettaan lypsylle, arvatkaa vituttiko! ja sit vielä vitutti enemmän kun illalla koneella ei ollu ketään ja jennikin oli ihan sammuksissa ( mitä lie ottanu ) :)

Sunnuntaina taaaaas jällleen kerran navettaan ja sieltä suoraan töihin. Töistä jälleen kerran navettaan ja sieltä asuntolaan. Käytiin siinä suihkussa ja näin ja sit meidän jutun laatu meni johkin lapsuuteen asti kun oltiin niiiin yliväsyneitä.. me naurettiin joka asialle mm.. juutuubin hauskoille videoille tsajajajaj ja Òleelle ja kaikelle muullekkin. 3 ihanaa tuntia jaksettiin räkättää ja sit aateltiin mennä nukkuun :) ehkä oli jo aikakin ;)

Maanantaina vielä yks navetta ja sitten äkkiä kotiin!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.