IRC-Galleria

Leikit on leikitty.Torstai 15.05.2008 14:59

1/18.



Sen lisäksi, että mä olen pitkä ja komea, mä olen myös saatanan älykäs. Mulla on hyvä musamaku ja mä pukeudun hyvin. Mä olen sosiaalinen ja hauska jätkä, omistan harvinaisia sarjakuvia ja urheilen paljon. Elämäni on kestämätöntä kidutusta.

Olen ainoa lapsi rikkaasta perheestä. Äitini oli todella kaunis. Parturi. Maanisen tarkka hygieniasta. Isäni tappoi hänet kun olin kaksitoista, ja sai sen näyttämään itsemurhalta.

Isäni oli aina ylpeä minusta, ja tuki minua kaikessa, mitä tein. Hän oli kuin vanha, viisas ja kiltti mursu, joka poltti filtterittömiä Cameleita. Joka päivä kun tulin kotiin koulusta, hän taputti päätäni. ”Mistä asioista olit tyytyväinen tässä koulupäivässä, Donald?”, hän kysyi. ”Mistä olet kiitollinen Jumalalle?” Ja joka päivä jouduin keksimään jotain positiivista infernaalisista ja loputtomista tunneista siinä saatanan laitoksessa jossa ei ollut muita ulkomaalaisia kuin minä. Isäni uskoi, että se saisi minut huomaamaan, miten ihanaa elämä oikeasti oli. Että se auttaisi meitä molempia unohtamaan hänen omat mielenterveydelliset ongelmansa. Isäni oli rikas. Isäni oli väärässä.

Valmistuin merkonomiksi, eikä siitä ole koskaan ollut minulle mitään hyötyä. Koulusta ei jäänyt päähäni mitään, ja merkonomeja on tässä maassa minun lisäkseni reilut kolmesataatuhatta. Ensimmäinen työpaikkani merkonomina oli järjestyksenvalvojana Alepassa. Isäni oli silti ylpeä minusta, hänen silmänsä kostuivat valmistujaisjuhlissani. Sain paljon rahaa lahjaksi. Isäni oli kuin kiltti mursu, yksinäinen ja läski karvapallero. Rahat ja Camelit ja viimeisinä vuosina Johnny Walker. Minä olin merkonomi.

Järjestyksenvalvojana Alepassa. Minä todella tarvitsen tämän työpaikan. Minä otan nyt lopputilin. Minä menen nyt murhaamaan ihmisen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.