IRC-Galleria

Cowgirls

Cowgirls

Stalingrad Cowgirls

[Ei aihetta]Tiistai 21.08.2007 02:51

LISÄÄ SEKSITAIM.

Perhana, näyttää siltä ettei tänne kukaan päivittele tai mitään. Akat, helvetti soikoon, kirjotelkaa teki tänne!

Kesän festarikeikat on takana päin ja voin kertoa, että asioita on nähty ja tilanteista opittu. Myös syksyn klubeilu alkoi ihan makkosasti. Kuopiossa oli Henry's Pub ja me ja Dizzy. Iso kiitos Dizzyn tyttöille ja pojalle backlinen lainaamisesta! On koettu ikäväksi roudata omaa backlinea Etelä-Suomeen JUNALLA. Parempi näin, kiitti siis vielä! Keikka oli hauska, täynnä kaikkea pikkusta mokailua ja säätöä ja yöllä tinnitys/tinnitus/mikä-se-ny-o. Vois oikeasti harrastaa korvatulpat itselleen jostain jostain.

Tavastialle 18.8., lauantai. Mukana The Odorants. Oon tienny bändin jo monta vuotta, mutta vasta lauantaina tajusin, mikä idis siinä nimessä on :DD Ahhahaa, jes mahtavaa. En oo hidas. Edelleen kiitos päklainin lainaamisesta! Stalingradin pummit. Hyvää saundia irtos, pakko sanoa! Riina ja Henna vaan jaksaa väittää, että olin koko keikan epävireinen. Veri nais, hau mats!

Tehtiin ylläri itsellemme ja aloitettiin Jamesilla, eli Somewhere highlla, eli tulevan levyn nimikkobiisillä. Yleensähän me lopetamma siihen! Noh, ekassa riffissä mää heitin jo makkosat lipat siihen lavalle ja rikoin selkääni. En tiedä, miten se tapahtui ja miksi kaaduin. Seuraavassa hetkessä olin vain lattialla. No. Keikka oli hauska ja energinen! Loppusetissä iski väsymys. Vitutus iski viimeisen biisin vikoissa jutuissa, kun d-kieli napsahti. Juoksin juoksin juoksin takahuoneeseen vaihtamaan sitä saatanan kieltä kädet täristen ja pyörtymispisteessä ko oli niin saatanan kuuma :D Jannut halus encoren ja Riina ja Henna vaan lämmitteli yleisöä sen aikaa ko mää säädin kitaraa. En tiiä mitä ne teki mut ääniä kuului:D Naureskelin. Heitettiin Blitzkrieg ja se oli siinä.

Kiitti kaikille, jotka sinne eksyi!
Oli hauska nähä .

//Enni.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.