IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Kauan kaivattua selonteko-päivitystä.Torstai 12.03.2009 12:05

Sori tästä pitkästä hiljaiselosta blogi-maailmassa, jengi! Täällä on hommat olleet ajoittain aika kaaosta.

Jos nyt luetellaan erikseen jotain, niin vaikkapa työelämä voidaan mainita näin alkuun. Desyren vesselit kun käyvät ansiotöissä, koska ei tuo musisointi vielä kanna (gluteenitonta tai normi) leipää pöytään.

Osa bändistä on tehnyt "maailman rankkaa" ylimääräistä tuntia viikkotolkulla, johtuen miehistövajeesta työpaikalla. Se se vasta hurjaa onkin.

Toinen taas on journalistisen deadlinen puskiessa päälle, huhkinut itsensä kuoleman partaalle, yrittäen kuitenkin pitää Warning-projektin päivittäisissä askareissaan mukana.

Näistä ja muutamasta muusta hommelista johtuen Warning-projekti on hieman viivästynyt, mutta nyt sen kimpussa ollaan taas samalla palavalla innolla kuin aikaisemminkin.

Tämä kurimus on poikinut hyvääkin, koska yön hiljaisina tunteina (ja joskus keskellä päivääkin) on alkanut uusia värssyjä syntymään "kenkälaatikkoon". Ja niistä monet ovat ihan mukavaakin kuunneltavaa.


Grace under pressure, niinkuin sanotaan. Hihii!

Siistiä!Torstai 05.03.2009 10:30

Vilkaiskaapa tuo! ;D OriginalMazi

Päivitystä studion uumenista.Maanantai 09.02.2009 10:41

Vilkaiskaapa innolla tuo merkintä:
OriginalMazi

Historiaaaaaaaaa............Keskiviikko 21.01.2009 23:57

No niin... Ja sitten vähän selvitystä niille, jotka eivät tienneet.

Elikkäs, vaikka Desyre on jo alun perin kokenut ensimmäisen inkarnaationsa vuonna 1998, niin siitä tuli oikea bändi vasta vuonna 2003.

Sille puurtamiselle tuli loppu vuonna 2006, kun bändin jokainen jäsen lähti toisiin projekteihin vuorotellen. Silloin ei ollut varmaa, että tuleeko Desyre enää koskaan olemaan uudestaan.. olemassa. <itku>

Sitten koitti seuraava vuosi ja pojat päättivätkin (tai osa heistä), että kyllä tämä on niin kova joukkio, ettei tätä nyt kuopata kannata. Niinpä uudet kaverit etsittiin rumpuihin ja bassoon.

Johtopäätöksenä tästä voidaan vetää seuraava:

Uusi Desyre kasattiin vuonna 2007. Eli tämä nykyinen versio bändistä on alle kaksi vuotta vanha.

Kiitoksia ja sorry vain.. <xD> 777


Brasiliassa käy kuhina... Torstai 15.01.2009 14:19

Desyreä on lähestytty innokkaasti Brasilian suunnasta viime kuukausina.
Kun nyt saisi tuon levyn vikkelästi painokuntoon, niin voisi tapahtua vaikka mitä! &lt;vink&gt;

[Ei aihetta]Torstai 15.01.2009 14:18

Yeah!

Laulelu-nauhoitukset aloitettu!Tiistai 13.01.2009 10:02

Eilen maanantaina about 22 aikaan saatiin vihdoin oikeanlainen soundi säädettyä laulunauhoituksia varten. Vokalisti Mazi alkoikin olla jo viittä vaille Höyhensaarille matkalla, kun jo tuntikaupalla oli karjunut mikkiin, että saatiin limitterit ja muut parametrit säädettyä kuntoon.

"Huh huh, kyllä se urheilusta käy! Hihii!", kerrottiin Mazin sanoneen, kun ilta alkoi jo hämärtyä.

NüVintage Farm -niminen tila saatiin käyttöön ja siellä lauleskellaan vokaali-osuudet tulevalle Warning Of The Night -levylle.

Paikalla oli Mazin lisäksi bändin audionero Jayce hoitamassa teknistä puolta sekä Mike, jonka ehtymätön "macgyver"-teippivaranto oli tervetullut apu äänieristystä parannettaessa.

V I H D O I N K I N !Torstai 08.01.2009 10:06

Toden teollakin, nyt olemme saaneet vihdoin hommattua virallisen edustus-profiilin Desyrelle.
Tältä vuodelta odotetaan paljon. Olemme tekemässä ensimmäistä pitkäsoittoa ja sen julkaisua odottaa niin bändi kuin fanitkin. Keikkoja on myös tarkoitus vääntää kiihtyvällä tahdilla.

Eilen osa bändistä sai kuulla ensimmäisen väli-miksauksen uudelleen sovitetusta biisistä The Battle.
Ja hyvältä kuulostaa!

Kannattaa käydä täällä vilkaisemassa aina välillä, että mitäs tänne on ilmestynyt. Ja miksei vaikka lisätä kaverilistallekin. ;)

Tätä ennen tuo meidän veikeän muikea vokalistimme Mazi PreachaByMercy on hoidellut välillä omassa päiväkirjassaan jopa bändin tiedottajan hommia. Nyt kannattaa täältä katsastaa aina nuo bändiin liittyvät infot.

Jatkakaa! Ja muistakaa, että God Loves All Mankind! Ja tietenkin 777!
- Vanhemmat »