IRC-Galleria

New member?Tiistai 23.02.2010 13:00

;>

Videota väsäämässä.Perjantai 19.02.2010 12:09

You'll be surprised...
Saatiin siistiä videomatkskua ja keikka tallennettiin audiona ja kaikkea muuta.
Laitan tänne tarkempaa selvitystä, kunhan kiireiltä ehdin. Rawkh!

Tänään DarkSide Club (Hki)Perjantai 05.02.2010 12:04

DESYRE
BAD EVOLUTION THEORY
FERAL BURN

Liput 3e

Ovet auki 20:00

Showtime: ...who knows?! About 24:00 probably!

Desyre-pinssejä.Tiistai 26.01.2010 00:04

Meiltä on kyselty pinssejä. Niitähän on vielä varastossa jonkin verran ja ne on tarkoitus kaivaa sieltä esiin. Uusia ollaan myös teettämässä parhaillaan.

Samoin uusi Desyren historian makein paita on tulossa myyntiin!

Mutta tässä ensin pinssejä näytille kokonaista 7 kappaletta.

(Pinssejä on myyty 1e/kpl. Rokk!)

PE 05.02 FERAL BURN / DESYRE / BAD EVOLUTION THEORY

Be there, people! \,,/ 777


Eh eh!

Koko juttu täältä.

Gallup.Lauantai 16.01.2010 11:36

Mikä on Warning Of The Nightin paras biisi?
  1. Warning Of The Night
  2. Dreams
  3. Can't Let Go
  4. Yule Night Brightness
  5. Calling
  6. Mr. Hyde In Delite
  7. Ransom
  8. No One Knows
  9. Undoing Of My Life
  10. The Battle
  11. Burning In The 3rd Degree

Desyre: Warning of the Night (http://desibeli.net/arvostelu/4423)Julkaistu: 11.01.2010
Arvostelija: Ville Kuitunen

Glam Nation

Huh, nyt on kyllä sellainen bändi soittimessa, että oksat pois. Vahvalla kristillisellä äänenpainolla omaa maailmaansa luova Desyre soittaa 80-luvun puolivälin mieleen tuovaa hardrockia, jonka solmuissa riittäisi avattavaa pidemmänkin jutun kirjoittamiseksi. Stryper lienee se bändi, joka useimmille tulee mieleen, kun yhdistetään Jeesus ja hardrock. Suomen Stryperiksi Desyrestä ei vielä ole, bändissä on aivan liikaa 80-luvun apinointia, jotta omaleimainen ote saataisiin näillä eväillä aikaiseksi. Ulkonäkö on toissijaista levyarviota tehdessä, mutta on vaikea sanoa, ovatko Desyren pojat sittenkään täysin tosissaan, kun katsoo millaisiin hepeneisiin kaverit ovat sonnustautuneet. Vinnie Vincent Invasion sai vihdoin haastajan, yli kahdenkymmenen vuoden jälkeen!

Kappaleet ovat suurimmaksi osaksi melko heppoisia, mutta joukkoon mahtuu muutamia valoisia hetkiä. Yleisesti ottaen Desyren riffimateriaali on pirun hyvää, samoin kitarasooloista löytyy Andy McCoyn parhaita aikoja muistuttavaa rempseyttä. Jonkun mielestä nämä saattavat olla epäolennaisuuksia, mutta kiiltokuvaglamiin kuuluu paitsi repaleinen kalsarikerrasto, myös joka paikkaan mukana kulkeva Jackson RR. Ilman heruttelevia sooloja hardrock on vain rockia. Desyren kavereiden melodiatajussa ei myöskään ole nokan koputtamista, mutta seuraavalle pitkäsoitolle voisi toivoa bändin keskittyvän hieman enemmän laulujen saamiseen kuntoon. Nyt on vaikea sanoa, johtuuko epätasaisuus studioajan ja – kokemuksen puutteesta, vai kenties molemmista. Joka tapauksessa sekä soitot, että varsinkin laulut ovat vielä hieman kevyen oloisia, mutta ehkä tähän tulee ajan mittaan korjausta.

Desyre on ollut kasassa jo hieman liian pitkään ollakseen täysin aloitteleva bändi, mutta Warning of the Night on suhteellisen arkainen kokonaisuus puhutellakseen suurta rock-yleisöä uskonnollisten piirien ulkopuolella. Vastaavia bändejä, paljon taidokkaampiakin, on maassamme pilvin pimein. Ainoa silmiinpistävä ero muihin on juurikin tämä kristillisen elämänkatsomuksen tyrkyttäminen. Biisimateriaali ei ehkä kanna täyspitkän tekemiseen, ja myös tekninen toteutus on suhteellisen vaatimatonta, varsinkin kun nykyään myös pikkubändit voivat halutessaan (osatessaan) tehdä ProTools–tasoista jälkeä vaikka olohuoneissaan. Kohdeyleisölleen silti varmasti täyttä tavaraa.

OriginalMazi lähti galleriasta.Maanantai 11.01.2010 13:07

Kyllä vain! Vokalistimme Mazi deletoi oman tunnarinsa galleriasta. Tästä lähin tämän Desyren oman profiilin kautta ollaan mukana galtsun meiningeissä.

Rokk vain ihmiset! ^^