IRC-Galleria

Romantiikka ja halpa historiaPerjantai 25.11.2005 04:33

Epä taas nukuta!Kaikessa vitutuksessa en edes muistanut mainita positiivisia juttuja aikasemmin.

Toinen kuorsaa tuoll toisess huoness niin kovaa, et täällä kuule ihan ku se olisi vieressäni. Katselin häntä hetken, enen kun karkasin konelle. Tunteet oikein oli vyörimässä ulos. Kuinka paljon välitänkin siitä ihmisestä! En saa hänelle ees koskan osoitettua sitä niin paljon kun pitäisi, mut kyllä hän on fiksu ja tietää sen. Hänen kanssa on vaan hyvä olla, turvallista ja rauhallista. Ei tarvii pelätä että hetken päästä mieliala muuttu tai että alkaa kiukkumaan turhaan. Silloin ku ollaan erillään, ei tarvii ajatella kenen kanssa ja missä hän on. Ei tarvii pelätä että jatkoilla onkin sählimässä jonkun toisen kanssa. Jos lupasi jotain, niin tiedän että sanat myös pitää. Mikä voi olla viell parempaa?! Minua ärsyttää ku ihmiset näkee hänessä vana jonkulaisen ShugarDaddyn, ei vittu tasaan ole. Ekaa kertaa ku on luotettava ja kypsä ihminen, jonka elämä on järjestyksessa ja se välittää musta. Tiedän, ettei se pysty edes satuttaman mua niin ku eräät muut pystyy. Ainakin nyt elämä hymyilee kaikessa paskassakin ;o)

Kävin Akateemissa tänään hakee jotain kirjaa matkalukemista varteen, menehän mulla melkein 2 vrk menomatkaan. Törmäsin siell I:iin. Hän oli mennyt salaa naimisiin BF:nsä kanssa. Siis oikeesti, ne ovat maailman kaunein pariskunta. Nainen on ku joku ikinuori malli ja mies kauniilla tavalla miehekäs ja lempeä. Lisäksi ovat aivan hienoja ihmisia, puoleensa vetäviä. Hääserimonia oli vaan papin ja kahden todistajan läsnäollessa jossain Helsinkin saaressa, rannalla. Ai ku romattista! Vipitöntä rakkautta eikä mitään näytöseisitysta. Meri ja aurinko! Uih! Vaikka itse haluaisin prinsessa-häät (ja mulle tietty prinsessa mekko ;) ) niin tuo on aika puoleensä vetäävä tapa! Aito sellainen!

Ositn samalla reissulla kirjan. Venäjänkielisen, joka kertoo Romanov suvusta. Sivuja oli 987 kpl ja hinta 10€!!!!! Siis onko venäjänkieli vai historia noi halpaa? Hämmmästyttävää, mutta totta. Kuitenkin aika mukava juttu, näin mun , aina PA:sen, kannalta. Nyt on sit mitä lukea matkalla. Varsinkin kun tuo aihe aika kiinostavaa, olen lukenut pelkästä NIKOLAI II:sta 4 eri kirjaa. Joku vaan kiehtoo siinä perheessä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.