IRC-Galleria

Daealis

Daealis

In nomine Anton Lavey, et Nietsche et Lucifer. Ramen

Selaa blogimerkintöjä

Toinen ja kolmas neljännes näyttäisi tänä vuonna olevan odotettujen elokuvien runsaudensarvi.
DVD-myyntiosastolta jo bongasinkin Daywatchin, Venäläisen suuren budjetin vamppyyrielokuvan Nightwatchin jatko-osan. Mikäli Daywatchiin on laitettu yhtä paljon työtä ja viimeistelty tulos yhtä huolellisesti kuin edeltäjänsä, on luvassa loistopätkä. Nyt vain pitäisi löytää jostain päivästä nelisen tuntia ylimääräistä aikaa, että voisi ensin katsella muistin virkistämiseksi Nightwatchin ja samaan hengenvetoon perään katsella kuinka saaga jatkuu.

Ironman, uusin sarjakuvafilmatisointi, räjäytti potin tuossa joitain viikkoja takaperin lunastamalla kaikki varovaiset odotukset ja hieman enemmänkin. Itselleni oikeastaan täysin tuntematon sarjakuvasankari oli yksi onnistuneimmista sarjakuvakäännöksistä ja meni omalla listallani suoraan Punisherin ja Sin Cityn seuraksi huipulle. Loistavaa näyttelyä, mainiota toimintaa. Tokihan sieltä löytyi moitittavaakin, mutta tämä johtuu lähinnä sarjakuvankin valmistuksen aikakaudesta. Pahikset ovat rättipäitä, ja jenkit ovat sankareita pelastamassa avuttomia AK47-kersoja hiekka-apinoiden rautaisesta puristuksesta. Mutta siitä huolimatta elokuvana mahtava. Stan Leen kameolle ei voinut olla repeämättä. Ilokseni huomasin että samana päivänä elokuvateatterissa joka ikinen katselija räjähti nauruun Leen ilmestyessä ruudulle. Sivistyneessä seurassa oltiin siis.

Hulk on tulossa uudelleen filmatisoituna kohtapuoliin. Tällä kertaa uskollisempana sarjakuvalle, odotettavissa loistopätkä. Vanhakin oli ihan viihdyttävä efektimättö, nähtäväksi jää mitä uutta Marvel tuo elokuvaan.

Indiana Jones nousee rollaattoristaan riehumaan lierihatussa ja ruoskassaan jälleen. Itselleni kovin odotettu elokuva-aihe, sillä omistan tasan yhden Indiana Jones sarjakuvan ja se on juurikin tämä Kristallikallon valtakunta. Sen vähän mitä sarjakuvasta on muistissa, se oli loistavaa viihdettä. Ja Harrison Ford toimintaroolissa harmaana patuna, pakkohan se on katella.

Disney ja Pixar ovat tuomassa todella hellyyttävän robotin uusimpaan animaatioonsa. WALL-E näyttää kaikkien making of - ja trailerpätkien mukaan tämän kesän Finding Nemolta. Luultavasti lyö sen laudaltakin. Komeaa animaatiota ja huvittavia hahmoja luvassa.

Wanted. Angelina Jolie ja Morgan Freeman ilkeinä organisaatiopomoina pompottelemassa McAvoyta, elokuvastahan on pakko tulla hitti. Vasta IMDBn elokuvaa käsittelevää sivua lukiessani tajusin että tämäkin on ollut joku sarjakuvan tapainen joskus. Hyvä vain ettei tiedä sarjakuvaa niin ei tule typerää nipotusta elokuvan ja sarjiksen eroista. Mutta odotettavissa varmasti samanlaista true-fanien ja elokuvakatselijoiden välistä bolemiikkiä kuin LotRin, Punisherin, Sin Cityn ja kaikkien Marvelin pätkien kanssa; Kirja/sarjis oli paljon parempi, tämä hahmo oli tehty ihan väärin... MIKSI HOBITIT EIVÄT LAULANEET SEITSEMÄÄ TUNTIA ENSIMMÄISESTÄ ELOKUVASTA SAMALLA KUN HE SYÖVÄT JATKUVASTI?! Olisikohan ollut jotain tekemistä siitä, että elokuvasta haluttiin tehdä sellainen, etteivät ihmiset nukahda kesken kaiken...

Keanu Reeves on puskemassa parikin mielenkiintoista pätkää ulos. Street Kings on jo pyörinyt hyvän aikaa teattereissa kyttä-äksönin uusimpana lipunkantajana. The Day the Earth Stood Still on tulossa vielä tämän vuoden puolelle, legendaarinen -51 vuoden scifileffan remake, jonka huhutaan olevan jopa uskollisempi novellille kuin vanhempi versionsa.

Deathrace 2000, remake Jason Stathamilta. Järkyttävää arvostelua saanut jo ennen valmistumistaan. Jälleen elokuva josta ei ole oikein mitään käsitystä mitä sieltä on tulossa, kun ei alkuperäistä ole nähty. Mutta Statham, tämä uuden ajan Schwarzenegger, voi pelastaa järkyttävillä one-linereillaan vaikka mitä. Odotamme julkaisua.

The Spirit, jälleen yksi sarjakuvasupersankarifilmaatio, mikä kuulostaa tiivistelmäsynopsin jälkeen aika erikoiselta pätkältä. Castia katsellessa Samuel L. Jackson löytyi pahiksen roolista. Say no more, elokuva on nähtävä.

Mike Myers pläjäyttää uuden omalaatuisen komediapätkän markkinoille kanssa. The Love Guru rantautuu kohtapuoliin suomeenkin ja mikäli elokuvan nähneisiin on uskominen, se lyö laudalta jopa kaikki Austin Powersit. Kovia väitteitä, nähtäväksi jää lunastetaanko ne.

Itselleni vasta Transformersista tutuksi tulleelta Shia LaBeouf:ltakin on tulossa hyvän kuuloinen pätkä Eagle Eye, tosin vasta loka-marraskuussa. Transformers 2:ta kun pitää vartoa ainakin ensi vuoteen.


Sitten pitäisi jostain repiä vain aikaa että ehtisi edes osan näistä katsella.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.