IRC-Galleria

Daealis

Daealis

In nomine Anton Lavey, et Nietsche et Lucifer. Ramen

Selaa blogimerkintöjä

Poliisi ei pääse YoutubeenTorstai 25.09.2008 18:23

http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/106660.shtml
http://www.iltalehti.fi/kauhajoentragedia/200809248320211_kj.shtml

Mikä helvetti siinä on, ettei suomeen voida saada sellaisia henkilöitä, joilla on edes alkeelliset tiedot aiheesta, päättäviin tai toimiviin elimiin? Meillä on ministerejä vaatimassa koko netin sisällön valvomista, sensuroimista ja ikärajoittamista, meillä on poliisit sulkemassa servereitä koska niiltä löytyi samaisen henkilön kuva, joka oli youtubeen jo itse julkaissut videot, joissa sama ruma naama pyörii aseen kanssa. Sitten meillä on ylihuolehtivat psykologit joiden mielestä video, missä äijä ampuu maassa lojuvaa kameraa päin laukauksia, on selkeä merkki siitä että mies on häiriintynyt ja vaarallinen. Itse kuvailisin sitä lähinnä typeräksi amatöörivideoksi, jonka lopputuloksena on likainen kamera ja surkeasta itseään korostavasta kuvakulmasta nähty surkuhupaisa klippi, joka voisi ihan hyvin olla jonkin kotivideokurssin mafioso-leffan kohtaus.

Mutta noh, ainakin toiseen näistä voin tarjota auttavan käden. Toivottavasti nyt sitten kaikki suomen poliisit ovat lukemassa tätä(jos pääsevät gallerian sivuille). Samalla kaikki ne teinit, jotka rimpuilevat saittiestojen kanssa kouluissa.

Tässä muutamia helppoja keinoja kiertää nettiestot.



-Proxy. Netti on pullollaan ilmaisia välityspalvelimia. Nämä sivustot ohjaavat nettiliikenteen omien sivujensa kautta ja siten kone, jossa esto on, näkee vain liikenteen tulevan välityspalvelimelta, eikä siis estetyltä sivulta. Toki, välityspalvelin hidastaa liikennettä hieman, koska nettisivun tiedot kulkevat ensin välittävälle koneelle, joka lähettää ne vasta takaisin omalle koneellesi.
Joitain ilmaisia välityspalvelimia, joiden kautta ongelmaa voi lähteä kiertämään:
*http://www.proxoa.com/
*http://www.onlinehider.com/
*http://hidepink.info/ tai saman sivun eri DNS http://mesurftoday.info/
*http://0reg.cn/
*http://surfhide.us/
*http://redhotautos.com/
*http://007browse.info/
Siinä vain ensimmäisen sivun otanta http://www.tech-faq.com/proxy-sites.shtml -listauksesta, missä on 43 sivua proxy osoitteita. Vaikka koulusi olisikin fiksu ja olisi torjunut osan näistä proxyistä, ei se varmasti ole onnistunut niitä kaikkia torjumaan.

Toinen melkein proxyn kaltainen tapa, mutta yksinkertaisempi, on käyttää http://tinyurl.com/ kaltaisia palveluja. Tinyurl kehiteltiin alunperin helpottamaan järkyttävän pitkien osoitteiden jakamisen kanssa, joten tinyurl voi antaa osoitteelle lyhyemmän nimen, jolla mennä sivulle. Toimii myös DNS-estojen kanssa näppärästi.



-Windowsin omien ohjelmien Help. Jokaisessa windows ohjelmassa on oma helppinsä. Otetaan vaikka lähes joka koneesta löytyvä Calculator(tai Paint, tai Media Player, tai Notepad). Avaa ohjelma ja näpäytä työkaluriviltä Help-valikosta löytyvä Help Topics / OhjelmanNimi Help. Eteesi aukeaa kyseiselle ohjelmalle ominainen .chm(käännetty html tiedosto, joita windows käyttää helpeissään formaattina). Tästä help ikkunasta löydät vasemmasta ylänurkasta ikonin, jossa on paperin päällä kysymysmerkki. Napauta sitä oikealla hiirennapilla, ja valitse aukeavasta valikosta Jump to URL. Aukeavaan kyselykaavakkeeseen voit kirjoittaa halutun nettiosoitteen, minne haluat mennä. Osoite on syytä kirjoittaa täydellisenä protokollineen kaikkineen (eli ei vain irc-galleria.net, vaan http://www.irc-galleria.net)



Seuraava ohje vaatii jo hieman tekemistä, mutta jos seuraa ohjeita niin senkin pitäisi onnistua.
Luultavasti sivustot ovat estetty vain formaatissa www.irc-galleria.net, eli DNS-nimensä mukaan. Mutta sivuille voidaan myös siirtyä "perinteistä" kautta. Suoraan IP-osoitteella. Tämä tapahtuu Command Promptissa, Komentokehotteessa. Helpoin tapa päästä sinne, on valita se käynnistä valikosta. Mikäli kuvaketta ei ole, sitten voit käyttää windowsin Run / Suorita -työkalua, kirjoittamalla sinne "cmd" ja painamalla ok. Mikäli Run-toimintaakaan ei pysty käyttämään, tee notepadilla uusi tiedosto, jonne kirjoitat pelkästään seuraavan rivin:
cmd
Paina Save as / Tallenna nimellä nappia, valitse työpöytä tallennuspaikaksi, kohdasta Save as type / tallennusmuoto(en ole varma mikä on tarkka suomennos, mutta hokaat kyllä) valitse All files / Kaikki tiedostot ja kirjoita tiedoston nimeksi vaikka "Testi.bat" ja tallenna. Tämä luo Batch-tiedoston, joka ajaa komentokehotteen tuplaklikkaamalla tiedostoa työpöydällä.

Noniin, nyt taitaa jokainen kiertolainen olla jo komentokehotteessa. Komentokehotteessa kirjoita riville seuraava teksti
ping irc-galleria.net

Ja ruudulle pitäisi tulla jotain seuraavanlaista tulostetta:

E:\ping irc-galleria.net

Pinging irc-galleria.net [212.226.93.89] with 32 bytes of data:

Reply from 212.226.93.89: bytes=32 time=74ms TTL=107
Reply from 212.226.93.89: bytes=32 time=73ms TTL=107
Reply from 212.226.93.89: bytes=32 time=6ms TTL=107
Reply from 212.226.93.89: bytes=32 time=73ms TTL=107

Ping statistics for 212.226.93.89:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 6ms, Maximum = 74ms, Average = 56ms

E:\

Meitä kiinnostaa tässä tulosteessa vain tuo neljän numeron sarja, 212.226.93.89. Se on suora osoite irc-galleriaan. Voit siis kirjoittaa tuon numerosarjan suoraan selaimen osoitekenttään ja se vie selaimen gallerian sivuille.



Tietenkin on vielä mahdollisuus käyttää 3rd party ohjelmia tähän hommaan, mutta ottaen huomioon että jo nettisivujen selailu on estetty, luultavasti ohjelmien asentelukin on estetty, joten niiden käsittely lienee turhaa.


Noilla eväillä ehkä poliisitkin oppivat tekemään työnsä. Ja koululaiset voivat välttää työnsä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.