IRC-Galleria

Daealis

Daealis

In nomine Anton Lavey, et Nietsche et Lucifer. Ramen

Selaa blogimerkintöjä

Islam, euroopan syöpäMaanantai 26.01.2009 01:56

Islam on jo pitkään saastuttanut maailmaa radikaaliaineksillaan. Briteissä on ajettu sharia-tuomioistuimet läpi ja muuallakaan maailmassa ei homma näytä hyvältä. Islam ei ymmärrä vitsiä, kuten on jo useaan kertaan huomattu. Hyvänä esimerkkinä voidaan näyttää vaikkapa hurjat mellakat tanskassa tietyn sarjakuvan jälkeen. Taloja poltettiin, kaduilla mellakoitiin viikkoja.

Kuinka tällainen KAIKKIA muita uskontoja(ja niiden puutteita), naisia ja kulttuureja halventava, rasistinen PASKA annetaan levitä rauhassa euroopassa? Olkootkin vaikka kuinka uskonnonvapaus, mutta ei sitä natsienkaan anneta vapaasti toteuttaa omaa juutalaisvihaansa. Islam on paasannut sitä paljon pidempään, ihan rauhassa. Asialle voisi tehdä jotain ennen kuin he vetävät joka maassa läpi erikoislait, jotka estävät heidän uskontonsa pilkkaamisen.

Kaikkia uskontoja on pilkattu niin kauan kuin ne ovat olleet maailmassa, islam vain sattuu olemaan niistä kaikista vastenmielisin kenelle tahansa järkevälle ihmiselle, joten se antaa paljon syitä miksi tehdä pilaa koko roskasta.

http://www.youtube.com/watch?v=JIq7tsVvEoY
http://www.youtube.com/watch?v=5F5aCUNE4Z8
http://www.youtube.com/watch?v=YU0rcFAX730

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.