IRC-Galleria

Daealis

Daealis

In nomine Anton Lavey, et Nietsche et Lucifer. Ramen

Selaa blogimerkintöjä

Terassikautta!Lauantai 25.04.2009 03:22

Melko bueno iltama takanapäin. Keikka lähti Paapan kapakasta koskipuiston reunalta, auringon sokaistessa terassilla riehujat ja viileän cooli Crowmoore kourassa. Siitä sohaistiin Gastroon mistä löysin uuden tuttavuuden, 8% kuiva irlantilainen puolilitrainen ystävä. Oikein maukas ja kuten niinkin vahvasta siideristä usein käy ilmi, maku muistuttaa jonkin verran jo valkoviiniä. Siideripuolelta vertailukohtana voisi käyttää Magnersia ja Strongbowta, pehmeä kuten magners, mutta ehkä volttimäärästäkin johtuen, pirteyttä löytyi kun maku oli hetken suussa asettunut.

Noh, mutta eihän sitä maltettu Gastron terassiin lopettaa, mutta auringon painuessa jo alas päätimme siirtyä sisätiloihin O'Connels-malliseen pubiin, josta löysin pullollisen vanhaa hyvää ystävääni Magnersia. Sen pehmeillä sävyillä siiviteltiin tunnin verran Aliasta pelaillessa(uskomattoman hauskaa siitäkin pelistä saa, kun porukan sanavarasto alkaa osaltaan jo rajoittua hilpeän nousuhiprakan hiipiessä hipiään.

Ja ihan kuin ilta ei jo olisi ollut onnistunut retki tässä vaiheessa, mutta sen jäljiltä vielä kipaisimme hyödyntämään saunavuoron, missä maailmanparannusta tapahtui jälleen suurella ja anteliaalla kädellä.

Eipä tässä enään auta kuin kellahtaa emännyksen viereen ja nukkua huomiseen. Terassikausi näyttää jo loistavalta kahden päivän kokeilujen perusteella.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.