IRC-Galleria

Daealis

Daealis

In nomine Anton Lavey, et Nietsche et Lucifer. Ramen

Selaa blogimerkintöjä

T-20 mins and countingKeskiviikko 07.02.2007 12:54

Insinörttiyden salat kutsuvat jälleen hakemaan lisää tietoa aiheista, joita ei kukaan muu tiedä, tai edes halua tietää, koska aina löytyy yksi alityöllistetty insinööri jostain jolla on intohimoa selittää aihe kuitenkin, ettei tarvitse ottaa selvää. And that would be me.

Kesätyöt kiven alla, kuten tavallista. Pitäisi kiristää hakutahtia, laajentaa ehkä kohderyhmää minne hakisi. Tai ehkä etsiä muualta kuin Treeltä..

Tai ehkä vain lopettaa tämä insinörttäys ja lähteä amikseen hakemaan töitä :D Ne, jotka ei osaa, opettaa. Ne jotka eivät osaa opettaakkaan, johtaa. Vai miten se meni.

Now I'm going down to sleep
With your withering corpse at my feet
Pray the Lord my soul to keep
'Cause this bloody angel is on a downhill, steep
If I die, before I awake
Should Morning star be my fate,
Pray the Lord my soul to take
I don't wanna burn in a sulfur lake.

Kökkö kuin mikä. Menkööt.

Soitossa Dj Scott Project - Overdrive. Ihme purkkaa sekin. Scottiksen biisit kyllä muistuttavat kaikki toisiaan aika reippaasti muutenkin, minkäs teet. Oikea Antiloop-herääminen taas. Poppoo jonka biisejä kuuntelin joskus lukiossa kunnes huomasin että joka biisi kuulostaa ihan samalta. Ehkäpä siksi en koskaan mieltynyt pop-musiikkiinkaan. Viesti on aina sama: Poika jätti tytön, tyttö jätti pojan, elämä on kurjaa kun ei ole ketään, tai elämä on ihanaa kun on joku. Jos popissa ei ole joku näistä teemoista, se on jo harvinaista. Sitten löytyy näitä jenkkiläisiä ripoff paskiaisia, jotka käyttävät hyväkseen vanhaa demoscenen raiturimusiikkia tehdäkseen hittejä.

Paskiaisia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.