IRC-Galleria

Daealis

Daealis

In nomine Anton Lavey, et Nietsche et Lucifer. Ramen

Selaa blogimerkintöjä

http://womensrights.change.org/blog/view/woman_jailed_for_getting_pregnant_dies_from_medical_neglect

Ensin kuvittelin lukevani rättipäät-daily -ohjelman suurinta sukupuolielimen lempinimellä kutsuttavaa imaamia polkemassa ihmisoikeuksia maanrakoon, samalla ylistäen iloisesti kuinka tuntee suuren jumalaisen ja liukastetun "paimensauvan" korvassaan. Siksi järkytyin huomatessani, että tämä oikeuslaitosten viemärin pohjalietteestä kellumaan noussut homeinen vitsiksi naamioitunut lakipökäle onkin Amerikasta.


Tarinamme alkaa iloisesti erään itsenäisen naisen tarinana. Hänellä ilmeisesti on muutama heikompi elämänvalinta takanapäin ja päätyy näiden ansiosta varastamaan ruokaa ja hieman halpoja helyjä itselleen. Amerikan, ehkä maailman turhimpana pidetty oikeuslaitos toteaa että nämä alle 200 dollarin näpistelyt eivät tuokkaan linnaa, sen sijaan nainen saa ehdollista ja päästetään jälleen vapauteen. Ilmeisesti opittuaan läksynsä rouvashenkilömme päättää ettei varkaus ole häntä varten ja siirtyykin tästä syystä maailman vanhimman ammatin harjoitteluun, prostituutioon. Tämä ei ole vieläkään laillista maailmalla, jostain käsittämättömästä syystä(syytämme uskonnollisilla helyillä kaulan verisuonet kokoon puristaneita itseään täynnä olevia BÄTTRE FOLKKeja, jotka luulevat tietävänsä mitä heidän mielikuvitusystävänsä sanoi vuosituhansia sitten ylös kirjoitetuissa muistelmissaan ja yhtä lailla kuinka paljon parempia nämä ohjeet ovat kun kaikki muutkin noudattavat samoja helvetin jälkeenjääneitä vinkkejä).


Kuten siis arvata saattaa, kun arvon liittovaltio havaitsi uhrimme ajatelleen että "wehey, helppoa rahaa aukaisemalla nilkat ja osoittamalla ne kattoon hetkeksi", imaisi oikeuslaitos pienen kaupungin hiekoittamiseen yliammutun kasan soraa vaginaansa ja passitti naisen miettimään tekojaan. Olisihan se nyt perkele jos nainen voisi alkaa tuosta noin vain tienaamaan helposti rahaa ohi tämän pahoinvointivaltion kirjanpidon pitämällä hauskaa lakanoiden välissä valitsemiensa herrasmiesten seurassa.


Tästä hauskanpidosta oli seurauksena kuitenkin uusi ihmisenalku, tai kuten me kylmät ateistit ja koko tieteellinen maailma sanomme, sikiö. Sikiö pirulainen kasvoi ja ilmeisesti heikomman puoleisesta taloudellisesta tilanteesta peräisin oleva tauti pääsi yllättämään naisen, joka ei valituksistaan huolimatta päässyt tapaamaan paikallista lääkäriä, koska vartijat eivät kuunnelleet häntä. Ja tadaa, naisen ei tarvinnut kuin tipahtaa lattialle taudin pusertaessa riittävän suuri osuus hänen aivosoluistaan tiheän verkon läpi leipänsä päälle päästäkseen sairaalaan, missä lääkärit voivat näin myöhäisessä vaiheessa enää ilmoittaa että 'paska säkä, voidaan vain kattoa vierestä ja ihailla kuinka elämän kipinä sammuu'.


Onneksi ihmisoikeusjärjestöt ovat hypänneet keissiin kiinni ja toivottavasti puristavat jokaisen vanginvartijan palkkapusseja niin kovaa, että he toivovat ettei heidän kiveksensä olisi koskaan tipahtaneet korvia alemmaksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.