IRC-Galleria

Daealis

Daealis

In nomine Anton Lavey, et Nietsche et Lucifer. Ramen

Selaa blogimerkintöjä

1,2,3...666...777Perjantai 09.11.2012 05:02

Käyttäjä PowerOfGod kirjoitti numeroista 666 ja 777 omia ajatuksiaan. Sieltä löytyi melko tavanomainen kristillinen tulkinta, joka perustuu lähestulkoon kliseeksi asti jankattuun "ainoaan oikeaan" tulkintaan numeroiden merkityksestä ja vaimenee tyystin kaikista muista tulkinnoista, mitä on mystiikat pullollaan. Siksi halusinkin kirjoitella oman vastalauseeni tuolle kirjoitukselle.

Olen aina epäillyt näiden lukujen suhteita. 666:sta kuulee aina sen saman virren pedon luvusta ja 777 on mukamas jumalan ja täydellisyyden luku. Yllättävän yksipuolinen oli tiedon jakautuminen kun lähdettiin hakemaan aina alkuperäiskielisistä raamatunkäännöksistä alkaen sitä tietoa. Tiedon sisältö ei välttämättä ollut niinkään yllättävä, kuin se, kuinka vähän sitä on tarjolla numerosta 777.

Siispä itse asiaan. Tässä on kirjoitus, en sitä aio galleriaan kopioida, koska se sisältää niin turhia kuvia kuin hepreaa sekä kreikkaa, enkä usko gallerian taipuvan moisiin monikielisyyksiin.

Ja kyllä, jätin ihan parodia-arvoa silmälläpitäen ne ilmeisimmät tulkinnat pois kirjoituksesta, koska kaikkihan ne jo tietävät. Ja mikäli eivät, niin PowerOfGod kyllä tiivisti ne klassiset assosiaatiot kirjoituksessaan, lukekaa sieltä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.