IRC-Galleria

Daealis

Daealis

In nomine Anton Lavey, et Nietsche et Lucifer. Ramen

Selaa blogimerkintöjä

Helvetiliset lämpötilatPerjantai 17.05.2013 22:31

Huomaa kesän olevan ovella.

Pörriäisiä kämppä täynnä kun oven erehtyy avaamaan. Kaikenväriset sittisontiaiset ja banaanikärpästen steroidiserkut iskeytyy hampaiden väliin jokaisella hengenvedolla.

Aamulla ei enää herää siihen, että kissa pärisee kun sitä ei enää väsytä ja ruokaakin kaipais. Ehei, nyt herätään siihen että aurinko mollottaa sänkyyn, eikä auta vaikka viereisestä ikkunasta tuulisi niin että läskit lepattaa tuulessa, silti heräät hiestä märkänä siihen aurinkoon.

Ulkoa tullessa huomaat käsivarsia ja naamaa kiristävän siihen malliin, että on parempi huitaista päälle kasa rasvaa, tai parin päivän päästä naamasta hilseilee nahkat lattialle.

Kolmenkympin hellekeli pakottaa lähtemään ulos, vaikka joka paikka on ihan paskana liikunnasta jo muutenkin. Paidasta pystyy vääntämään hikeä jo parin kilsan jälkeen, mutta hupsista vain kun luistimet kulkivat 25 kilometriä tänäänkin. Pirkkalaan ja takaisin, vain koska keliä riitti.

Onneksi lenkin jälkeen tummat pilvet nousivat peittämään taivaan, että pystyi hyvillä mielin katselemaan leffan ja dippailemaan rehuja. Nomnomnom.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.