IRC-Galleria

DjDeemu

DjDeemu

Muokkaa tilaasi

Selaa blogimerkintöjä

Aamu alkaa 112:llaTorstai 18.09.2008 11:12

Tänäaamuisessa työmatkassa oli dramatiikkaa tavallista enemmän. Menin normaaliin aikaan kotitaloni viereiselle bussipysäkille odottamaan. Melkein aina samat tyypit matkustavat samalla bussilla, joten mitään erikoista ei näyttänyt olevan. Kuitenkin kun bussi kaarsi pysäkille, vieressäni seissyt kolmekymppinen nainen kaatui maahan ja alkoi kouristella. Toiset bussia odotelleet riensivät avuksi katsomaan mitä oli käynyt, ja minä soitin hätänumeroon, kun nainen ei näyttänyt reagoivan puheeseen eikä noussut maasta. Päähän nousi välittömästi suuri kuhmu.

Kerroin hätäkeskukseen tilanteen ja he lähettivät ambulanssin tulemaan. Jostain syystä nainen kuitenkin virkosi muutamassa minuutissa siten, että pyrki istualleen. Kyselimme, onko hän kunnossa, mutta nainen vain puhui sekavan oloisena jotain "Päästäkää mut menemään...".

Puhuin yhä hätäkeskuksen kanssa kun nainen kapusi jo pysäkin penkille, muttei edelleenkään puhunut mitään. Lopulta hän läksi kävelemään rivakkaan tahtiin sinne, mistä oli tullutkin pysäkille sanomatta sanaakaan. Porukka vaikutti hieman hölmistyneeltä, mutta hätäkeskuksen päivystäjä totesi, että olemme tehneet kaiken voitavan. Toivottavasti nainen tokeni kuntoon.

Keskustelin vielä hetken toisten bussia odottavien kanssa, ja mieleen tuli, että nainen sai ehkä epilepsiakohtauksen. Kuitenkin kaatumavamma näytti sen verran kovalta ja käytös hieman sekavalta, joten muutakin saattoi olla pelissä mukana.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.